Az egykor boszorkányként megégetett Sanderson nõvérek a XX. század végének egyik Halloween éjszakáján újra életre kelnek. A megelevenedett, szeleburdi boszorkányok, Winifred (Bette Midler), Sarah (Sarah Jessica Parker) és Mary (Kathy Najimy) ott folytatják tovább, ahol 300… Több

Filmgyűjtemény
Hókusz pókusz 2 (2022)

77 Hókusz pókusz (1993)
Még gyerekkoromban láttam, talán többször is, valami félelmetes filmre emlékeztem. Mostanában újra néztem, és tetszett, tök aranyos mesefilm, jó történettel.
Halloweeni cukiság. Kicsit táncos, kicsit félelmetes, kicsit humoros, kicsit dalolós. Jó kikapcs egy rémséges estére. Van egy-két pillanat, ami erős egy ilyen filmhez. Szerintem többször is meg lehet nézni. Kinek mi jön be. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!
Inkább gyerekfilm, annak viszont nagyon szórakoztató. Gyerekkorom egyik kedvence, Sarah Jessica Parkerrel testhezálló szerepben.
Nem volt kimagaslóan nagy a bevétele a filmnek, sőt a kritikusok nem zengtek róla ódákat, de a minden évben a „13 Nights of Halloween” vetítések miatt a halloweeni filmek egyik klasszikusává válhatott.