Moon
Kiro93

A Holdon egy ember dolgozik, az asztronauta Sam Bell (Sam Rockwell). Sam egyetlen társasága Gerty, a mesterséges intelligenciával ellátott különleges erőforrást előállító bázis irányítóegysége, aki az űrhajós egészségéért és a szállításért felel. A férfi megbízatása 3 évre szól, mely lassan a… Több

Rendező: Duncan Jones
Író: Nathan Parker
Forgatókönyvíró: Duncan Jones
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2009.12.31.

2024.10.23 Erik Csok

Kísérletezés a Holdon

Nagyon érdekes egy film, amilyen egyszerűen hangzik a történet, a film olyan jól és izgalmasan vázolja fel. Eléggé félelmetes belegondolni abba, hogy mi is történik a filmben, pontosabban, hogy miket csinálnak az emberrel, viszont lassan ott tartunk, hogy ez már nem csak filmben, de a valóságban is így lesz. Hatalmas társadalomkritika van benne, fenntartja a figyelmet, a zenéje egyszerre szép és nyomasztó, valamint a hangulata is olyan titokzatos és misztikus. Nagyon látványos, tényleg, a látvány 10/10, gyönyörű az egész film. Sam Rockwell pedig fantasztikusan alakít. Elgondolkodtató film, és a társadalomkritika mellett mondanivaló is akad benne, szóval nekem nagyon tetszett, kellemes meglepetés, és egy jó szórakozás.

Sam Rockwell eddigi legjobb filmje.Zseniális,néhol belassít,néha gyorsul a tempó.Sok benne a töprengős,gondolkozós jelenet,és néha agyalni kell.Szeretem. Szuper kis mozi.

2019.08.18 indingo

A film hangulata és látványa érdekes volt, de a története elég lassú helyenként kifejezetten unalmas.

2017.07.18 Deku

Elég változatos hangulatú és tempójú ez a film. Apróbb döccenők akadtak benne ezt elnézve is nagyszerűen teljesít a film. Zeneileg a toppon van, a történet pedig izgalmas és érdekes sztori.

A filmbeni berendezések, eszközök egy része nagyon ismerős lehet a Vörös törpe filmből. Ennek oka az, hogy a film eszközeit újrafelhasználták, hogy a kiadásokat ezzel is csökkenteni tudják. Szerző: dailyfilmsan

Értékelés: 7/10
(2021. 02. 04.)
Jó szívvel merem ajánlani a Holdat a filozófikusabb, és a hard sci-fi rajongóinak is. Több