Az Elizabeth Goudge 1946-os, The Little White Horse című regényén alapuló film egy látványos és érdekes történet. A film címe eredetileg The Secret of Moonacre volt. Hogy milyen okból, nem tudom, de a film készítése alatt úgy döntöttek, hogy a produk... Több
Ez a film egyszerűen nem jött most be. Nem lett végtelenül rossz de jónak sem tudnál titulálni. Egyszerűen nekem nem azt az érzést keltette amit másoknak viszont igen. Gyenge.
Szeretem ezt a filmet! Jó a történet, jók a szereplők, kiváló a látványvilága. Szerintem többször nézhető film, nem mondom, hogy tökéletes, de nézhető, a színészek alakítása is jó.
Karakteres érzelmi benyomást kelt, kifejezetten szombat esti tévéfilm. Csupó Gábornak - annak ellenére, hogy más pályán indult a karrierje - jó érzéke lett az ilyen típusú filmes megjelenítéshez.
ez egy egészen eredeti fantasy szerű film, olyan elemekkel, amikkel már máshol találkozhattunk, de mégis egészében újat mutat. Kedves a története, szép a helyszín, és a színészek is jók. kis kikapcsolódásnak pont jó
Remek családi történet. Mindenkinek ajánlott, aki szereti az enyhén fantasys, varázslatos történeteket. Nagyon megható, kedves film, és mind e mellett nagyon izgalmas is. A látványvilága, jelmezvilága meg egyszerűen mesés, lenyűgöző.
Nagyon jó film! Imádom a szereplőket benne. A története is jó. A két család rivalizálását jónak tartom, de a végén nagy nehezen békét kötnek egymással. :)
Szépséges, kedves mese, vicces figurákkal, ismerős magyar tájakon. Lírai történet, csodás díszletek és kosztümök, remek alakítások. Többszöri nézésre is ajánlott.
Egyik kedvenc filmem. Annyira tetszett, hogy meg kellett néznem összesen vagy ötször. A történet egy mesebeli világba repít el, és olyan érzésed van a film minden pillanatában mintha te el szeretnél menni oda abba a varázsltos konyhába, termekbe és e... Több