Igaz, már több mint 1 éve, hogy megnéztem, de azóta sem láttam hasonlót, afféle érzést tudott kiváltani, mint az Élősködők, amolyan „azt a k*, mi történik”, szerintem hasonlóan zseniális thriller ez is. Kellően fordulatos, izgulós, mindenképpen thriller kategóriában ott van a topon, habár egy-két jelenetben található logikai bukfenc, történet szempontjából hidegen hagyható és nem is annyira feltűnő. 10/8.5.
Sajnos, nálam az eleje felé megbukott a film. Vajon mit mondhatott a rendőröknek a telefonba a srác – miután saját szemével látta a fogvatartottat –, hogy a zsaruk nem lepték el a házat? Miután elmentek, miért nem telefonált újra és üvöltötte le a hajukat, miért nem hívott fel egy újságot vagy tévécsatornát? Ez így szánalmas volt.
Izgalmasnak indult, de ahogy haladunk, úgy laposodik, és a végére szinte már nevetségessé válik. Igazándiból tetszett, de túl amatőr volt a film második fele. Lehet, velem van a baj, de túlságosan nem jött át nekem ez az egész ,egyszerűen nem tudtam annyira figyelni a filmre, hogy jónak mondjam.
Tökéletesen megírt krimi, ami végig fenntartja a feszültséget, hoz fordulatokat és találni benne eredeti ötleteket is.
Semmi elvárásom sem volt a film felé, amikor elkezdtem nézni. Sőt, még a műfaját sem tudtam, azt sem, hogy körülbelül miről fog szólni. George MacKay tökéletes volt a szerepre, nagyon jól alakította a főszereplőt. Engem végig lekötött, nem találtam k... Több
Egy nagyon jó alaptörténet nagyon rossz feldolgozása. Azt hiszem a szereplők “leszerepeltetésénél” meg is bukott a film élvezhetősége.
Nekem egészen tetszett. Fenntartotta az érdeklődést számomra. Sir Hector Blake-nek túl nagy volt az arca, mindent megengedhetett magának, mert ő bíró volt. (És?) A színész Hugh Bonneville jól játszott. Hirtelen nem is tudtam, hogy miben játszott. De ... Több
Meglepően izgalmas, váratlan fordulatokat kínáló, feszült thriller. A korrupciót szándékozik kicsit más közegben bemutatni, mint amit már megszoktunk. Jól megírt, izgalmas film. Nálam végig fent tudta tartani az érdeklődést, merem ajánlani.
Egyáltalán nem volt nagy szám, főleg az első fele elég unalmas volt. A második felére kicsit érdekesebb lett, de olyan sokkal nem lett jobb. Egyszer meg lehet nézni, ha valaki unatkozik.
Nem voltak nagy elvárásaim, még jó, mert nagyot csalódtam volna. Igazság szerint egyetlen olyan jelenet volt benne, amire azt tudom mondani, hogy tetszett, mégpedig az, amikor a metróra vártak, nagyjából ennyi. Szerintem túl hamar átugrottak a kritik... Több
Hát. Jól indult, kicsit érdekesen múlik benne az idő, és ez nagyon idegesítő. A vége felé miért adja el a hapsi a házat? És megy egy majdnem ugyanolyanba? Ott is fogva tart valakit. Annyi a megválaszolatlan „miért?” ebben a filmben, hogy nem is érdemelne az IMDb-n 5-nél többet ezek miatt.
Nagyon jók voltak a főszereplők. Minden alja dolog nélkül is lehet ilyen jó filmet csinálni. Ha minden thriller ilyen lenne, akkor még élvezhetők is lennének a filmek. Nagyon ritka jó thrillert találni.