Egy titkokkal teli kisvárosban egy csapat fiatal nyomába szegődik egy misztikus gyilkos közvetlenül egy évvel azután, hogy szalagavatójuk estéjén valakit elgázoltak.
(Hupka Adrián)
(Hupka Adrián)Újabb példája annak, hogy Hollywood csak ismételni képes önmagát, vagy épp egy filmet dolgoz fel újra és újra. És újra... újra... újra... De minek is? Ha van lehetőséged választani, akkor inkább nézd meg az eredeti filmet. Annak legalább volt értelme, és nem volt kár a filmtekercsért. Szóval inkább válassz másik filmet!
A film tetszett, ezért adtam egy esélyt a feldolgozásnak is, amit sorozat formájában szállítottak a készítői. Hát ebben sajnos csalódnom kellett. A filmnek szerintem a közelébe sem ért. Legalább egy kis változtatást eszközölhettek volna, vagy tehettek volna bele egy kis csavart vagy valamit. Próbálkoztak ugyan, de nyögés lett a vége. A stáb tagjai közül senkit sem tudok kiemelni, de a színészeknek még ezt a nem túl magas színvonalat is sikerült jelentősen alulmúlniuk. Szóval nem is lehetett más a vége, még az elején elköszöntem a szériától.
Elég szörnyűnek találtam a filmhez képest, a színészeket szenvedés volt nézni. Pénz- és időpazarlás.