Miket nem beszélek

Miket nem beszélek

I Swear

Hirdetés

Hivatalos tartalom

John Davidson igaz története. 15 évesen Tourette-szindrómával diagnosztizálták, társai őrültnek tartották. Olyan állapotba került és olyan problémákkal küzdött, amelyeknek csak kevesen voltak tanúi. Felnőttként kampányolt a Tourette-szindrómával élőkért, 2019-ben pedig átvette az MBE-kitüntetést… Több

Rendező: Kirk Jones
Forgatókönyvíró: Kirk Jones
Ország: Egyesült Királyság
Premier (HU): 2026.06.04.
Forgalmazó: Magyarhangya

2026.07.03 Toldi

Nekem ez tipikusan az a film volt, amitől nem vártam sokat, aztán tök jól elszórakoztatott egy estére. Nem minden poén ül, és néha túl sok szereplő meg sztori fut egyszerre, de pont ezért mindenki talál benne valakit, akivel tud azonosulni. A "frissen apává váló férfiak klubja" jelenetek konkrétan ellopták a show-t nálam.

2026.06.25 Peti

Kicsit olyan érzés volt, mintha több romantikus vígjátékot összegyúrtak volna egyetlen filmbe. A szereplőgárda brutál erős, de emiatt egyik történetszál sem kap igazán elég időt. Viszont ha az ember nem akar mély drámát, csak egy könnyed, néha vicces, néha megható filmet, akkor teljesen működik.

A produkció BAFTA-jelölést kapott Kirk Jones számára a legígéretesebb újonc („Most Promising Newcomer”) kategóriában.Szerző: Csillag Lajos

A film Kirk Jones első nagyjátékfilmes rendezése.Szerző: Csillag Lajos