Ted (Ben Stiller) nagy álma válik valóra, amikor az iskolai szalagavatóra Mary (Cameron Diaz) társaságában készül, ám egy szerencsétlen baleset miatt a dolog meghiúsul. Ted viszont évekkel később sem tudja kiverni fejéből a lányt, akivel azóta sem találkozott, és amikor rádöbben, hogy Mary… Több

71 Keresd a nőt! (1998)
Úgy emlékszem ez volt az a film, amely után megfogadtam, hogy többet nem nézek olyan filmet, amelyben Ben Stiller szerepel. Sokan kedvelik, szívük joga, de szerencsére nincs ízlésterror, én nem kérek belőle. Egyébként a Farrelly-testvérek munkái sem valók a kedvemre, mert ez az ízléstelen altesti poénok kimagasló gyűjteménye. Már az első percekben is kaphatunk bemutatót belőlük sőt még fokozni is tudják. Nem hozok példát, aki látta a filmet, az sejtheti hogy mire gondolok. Számomra egyetlen megmosolyogtató poén a "tetőtől-talpig" begipszelt kiskutya volt, de ha jól belegondolok ez is eléggé morbid húzás. Az idióta karakterek, a hiteltelen történet és az időnként megjelenő dobos és gitáros duó néha már arra késztetett, hogy hagyjam abba a film „élvezetét”. Szinte hihetetlen, hogy a testvérek közül Peter képes volt olyan filmre is, mint a „Zöld könyv”, mert ilyenre a korábbi munkáit ismerve egyáltalában nem lehetett számítani. Remélem, hogy nem „kisiklás” volt, hanem ezt a vonalat fogja a későbbiekben is folytatni.
Azt hiszem 1998 ban ha jól melékszem akkori a film nagyon jót szórakoztam. C Diaz mindneképp egy remek alakítást mutaott be. Egyik kedvenc szinésznőm megérdemli ezért az alakításért az 5 csillagot. Üdv Ysoi
Nem mentes a hibáktól viszont az unalomtól mindenképp az és én nagyon szerettem. Nagyon kellemes hangvételű film és egy percig se hagyja az embert unatkozni. A párbeszédek kellőképpen szellemesek és üdítőek.
Nagyon magas, 369,9 millió dollár bevételt hozott a film.