Nick, az elvált, karrierista édesapa munkája nem könnyű: népszerűsítenie kell a dohányzást. A dohányipari cégek azonban már érzik, hogy a reklámtevékenységüknek befellegzett, valamint újabb és újabb tudományos kutatások igazolják a dohányzás veszélyeit. Ráadásul Marlboro Man is haldoklik, és arra… Több

Író: Christopher Buckley

78 Köszönjük, hogy rágyújtott! (2005)
Nekem semmi említésre méltó, átlagos/szokásos hollywoodi klisékkel tűzdelt film. A jóképű apa kivágja magát, mert csupán jól kommunikál (ennyi). Na és a kb. 12 éves fia, aki mindenkinél jobban szereti őt (amúgy a kisfiú tényleg szerethető karakter), na persze a gyerek szereplőknek az ilyen filmekben ez a szerep kell... Majd elfelejtettem a csini újságírónőt, aki persze, ahogy azt ilyenkor kell: szex és hazugság, csakis... Nálam ez a film: "nem újranézhető" kategória.
Meglehetősen egyedi történet és kivitelezés, nekem az egyik kedvenc darabom. Ráadásul azon kevés filmek egyike, ahol a szinkron is jó, és ahol jól játszik Aaron Eckhart.
Nagyon jó film, ami egy nagyon fontos témát dolgoz fel. Maga a főszereplő karaktere is érdekesen van felépítve, a történettel együtt, nekem nagyon tetszett, ajánlom!
A fekete-fehér film, amit Naylor néz, az Iwo Jima fövenye (Sands of Iwo Jima - 1949).