Tetszett a film humora, szerencsére különösebben unalmas rész se volt benne. A történet nem nagy szám, de ez így is jó kis akcióvígjáték.
Nagyjából pont annyit ér, amennyi itt az átlaga. Vannak benne jó poénok, pár akció és a főszereplők sem lépik át nálam az idegesítő karakter szintet. Ryan karaktere mondjuk néha egyensúlyozik ezen a határvonalon, de nem esik át rajta. Egy esti szórakozásnak pont megfelelt és még altesti és testnedvi poénokkal sem operál.
Nagyon nagy poénok sorakoznak fel a filmben, ezt még egyszer nem lehet megismételni, az szinte biztos. Mindenkinek ajánlani tudom, ha végig akar röhögni másfél órát.
Sok újat nem adott nekem a film, eléggé átlagos. A poénokon hébe-hóba nevettem, de szakadtam a röhögéstől. A története sablonos, néhol unalmas.
Gyenge, unalmas, vontatott történet és kínos film volt számomra, semmi humorost nem találtam benne. Bántam, hogy rááldoztam 104 percet.
Nagyon jó vígjáték,mondhatni vicces és nem átlagos. Rengeteget nevettem rajta, én mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon jó a két színész is, meg mellette mondani valója is van.
Jópofa vígjáték. Van benne jellemfejlődés ami a hasonló vígjátékokban nem igazán szokott lenni. Nem mindegyik poén volt számomra vicces de a nagy része jó volt jót nevettem rajta és külön tetszett hogy a színészek halál komolysággal vitték ezeket a poénokat nem volt meterkélt vagy túljátszott.
A filmet a "Pofázunk és végünk"-hez tudnám hasonlítani, abban a tekintetben, hogy bár cselekményével, karaktereivel és úgy teljes egészében egy klisés amerikai vígjáték, ám színészei olyan hitelesen és poénosan adják vissza a két rendőrnek öltözött s... Több
Eredetileg Nina Dobrev miatt kezdtem csak el a filmet, de már az elején sírva röhögtem az alapkonfliktuson. Nesze nekik, így öltözzenek be csak úgy rendőröknekXD Humoros, pörgős akcióvígjáték. Érdemes megnézni.
Nagyon jó vígjáték. Hatalmas jelenet, mikor a félénk, önbizalomhiányos szereplőt igazoltatja, újdonsült bevállalós társa, újdonsült rendőrautójukkal. Nekem nagyon tetszett, de sajnos manapság, az ilyen találó vígjátékokból is egyre kevesebbet készíte... Több
nagyon átlagos vígjáték. Mosolyogtató poénok vannak benne, de nagy röhögésekre nem szabad számítani. A története egész jó, de sajnos ez se húzza fel annyira, hogy jó vígjátéknak minősüljön
Lehet, hogy nem egy fergeteges vígjáték, de nekem tetszett. Az a fajta film, amin nem kell gondolkodni, nincs semmi értékes mondanivalója, csak leülsz elé, és hagyod, hogy pihenjenek az agysejtjeid. Nem volt ez olyan rossz film, mint amire számítottam, úgyhogy a kellemes csalódás miatt kap 4 csillagot.