És igen, megint a teljes elfogultságom miatt van ott az a fél *. Maga sztori humoros, akciódús és hozza a szitukban rejlő poénokat. Néha egy kissé emlékeztet Bud Spencer és Terence Hill párosára . Érdemes megnézni, hiszen szórakoztató és látványos film. Szóval filmre fel és jó szórakozást!
Owen Wilsontól rosszul vagyok, ha látom. Tehetségtelen ripacs, aki ezt a filmet is rendesen lehúzza. Chan azt hozza, amit vártam, de így sajnos nagyon gyenge lett az egész. Felemásra sikerült az egész.
Bár nem sikerült akkora párost alakítaniuk, mint Chris Tuckerrel, de jó volt őket együtt látni, szépen vitték ezt a kis laza vígjátékot a hátukon. Kissé gyerekes, de nem rossz értelemben. Kijut humorból és verekedős jelenetekből is bőven.
Mindkét főszereplőt kedvelem, így nem meglepetés, hogy tetszett a film. Vicces volt, jók voltak az akciójelenetek is, a sztori is izgalmas, bár egy átlagos akciótörténet.
Tipikus Jackie Chan film, pörgős, vicces, mozgalmas, és minden jelenete tartogat meglepetést. Aki szereti a színészt, annak ez a filmje is tetszeni fog, igazi kikapcsolódás,nagyszerű befejezés. :-)
Szerintem ez is egy jó kis szórakoztató vígjáték. Nagyon tetszik a témája és a helyszínek is, a szereplőket is nagyon jól összeválogatták, nagyon tetszik a végkifejlet is.
Jackie Chan és Owen Wilson kitűnő párosa meghozta a várva várt sikert hiszen egy nagyszerű akciót láthatunk. Minden megvan benne ami kell egy fordulatos akcióhoz.
Ez a film nagyon jó, minden barátomnak megmutattam és mindegyiknek nagyon tetszett, és ez volt az első Jackie Chan-film amit láttam. Bátran ajánlom, nagyon kellemes perceket tartogat.
hihetetlen jó Jackie Chan film . Akcióval van tele és persze a megszokott humor is társul hozzá ,mint a legtöbb Jackie filmbe . Nagyon jó , hasonló mint az első rész .
Kicsit gagyi volt már nekem ez a film, sok volt benne az idétlen, már-már abszurd poén, és persze ezeket a szereplőket nagyon lehet bírni, de azért összességében mégsem tetszett annyira. Inkább egy olyan este elnézegetős "épp nincs semmi más" kategóriájú filmnek mondanám.