Ahol a szivárvány véget ér

Love, Rosie

2025.01.12 Br623

Viszonzatlan szerelem egy életen át

Rose és Alex gyermekkori barátok. Amikor tinédzserek lesznek, mindketten érezni kezdenek egymás iránt, és Rose szülinapján el is csattan az első csók, csak sajnos a lány annyira részeg, hogy másnap már nem emlékszik semmire. Ezt Alex úgy veszi, hogy nem akar Rose tőle semmit, és egy másik lányt hív el a bálba. Ezután már folyamatosan olyan események történnek, amik elválasztják egymástól a párt, és sosem lesz olyan pillanat, amikor mind a ketten szinglik, és végre bevallhatnák egymásnak a szerelmüket. Nem tudom, hogy hogyan nem találtam rá erre a filmre eddig, pedig zseniális. Nagyon tetszik. Talán az az egyetlen hibája, hogy kissé túl sokáig húzzák a történteket, egyértelmű, hogy mind a ketten éreznek valamit a másik iránt, mégsem kommunikálnak eléggé. Már 8 éve elvált a srác, nem is övé a gyerek, mégsem tud róla Rose. A legjobb jelenet, amikor Rose Alex esküvőjén kvázi szerelmet vall a fiúnak mindenki előtt, aztán persze hozzáteszi, hogy ja, nem csak úgy értette, hogy úgy szereti, mint egy testvért. Aki szereti a romantikus filmeket, annak nagyon ajánlom. Olyasmi, mint az Egy nap, csak itt szerencsére nincs tragikus esemény.

2016.10.17 ArpiHajdu és Réci

Egy különleges szerkesztésű Cecelia Ahern regény, amelyben végig levél, illetve e-mail formátumban bontakozik ki a történet, így nem volt könnyű vállalkozás, hogy megőrizzék a filmen keresztül is ezt a hangulatot. Alapvetően szerintem sikerült. Egy k... Több

2015.07.11 erare

Csöpög. Nagyon. Feledhető. Nagyon. Rózsaszín. Oh, nagyon! Amerikai cukros fánk... Phil Collins lánya túl fiatal volt a szerepre. Időskori Rosie-ként nem tudott hiteles lenni. És maga a történet is olyan elcsépelt! Legjobb jelenet? Amikor a szemetesbe... Több

2017.12.22 indingo

Nagyon szívmelengető romantikus film. A gyerekkori barátok maguk sem tudják, hogy mi van közöttük, de pá év külön és rájönnek, hogy szeretik egymást.

2023.06.25 Ahoj poplacsek

8/10

OK, persze, itt-ott kicsit nyálas volt, meg talán láttuk ezt a típusú sztorit párszor, de jól volt összerakva azért, sokszor volt vicces is, szerintem női nézőknek abszolút ajánlható, és a férfiak többsége is jól tudja érezni magát, miközben nézi. Tessék nyugodtan belevágni, nem lesz baj!

2021.10.10 dandelion1983

A szereplők, a sztori rendben voltak, de nem volt elég mélyen kibontva a cselekmény. Próbáltak egy kis humort csempészni bele, de szerintem kár volt, mert komolytalanná tette a filmet, és erőltetett lett tőle. Hagyni kellett volna mélyebbre menni érz... Több

2019.07.19 Ms. Akárki

Tökéletes kis cukormázas romantikus film hétvégére. Lily Collinst bírom, úgyhogy lehet hogy egy kicsit elfogult vagyok ezzel a filmmel, de szerintem kifejezetten stílusos lett. Még mindig sírok azon amikor ágyráccsal magára bilincselve vitte el a gyereket sulibaXD

2016.09.11 puffancshercegnő

Romantikus nyálas filmnek nagyon jó. Kicsit hosszú szerintem, de még ígyis ki tudták tölteni az időt, igaz, hogy talán jobban elhúzták, mint kellett volna, túl sok volt az akadály, amit a szerelmeseknek le kellett győzni, minz az átlagos romantikus filmekben. Az ember hangulatához illően viszont jó szórakozás lehet megnézni

2017.08.17 Deku

Nagyon kellemes hangulatot teremtett a film ezáltal élvezhetővé téve azt a kis időt míg néztem. Igazi kellemes csalódás lett ez a film. Mivel első ránézésre nem jött be és azonnal elítéltem.

2020.10.09 Bazzzsi

Érdekes, hogy első megnézésre tetszett a film, másodikra már kevésbé. Furcsa volt, hogy ha a fiú a nagy gyerekkori barátja ilyen dolgokat eltitkol előle.

2016.05.06 TomÁcs

Nagyon kis humoros és aranyos, és persze nem utolsó sorban humoros filmecske volt. A szereplők helyesek voltak, még össze is illettek.

2020.12.28 Ildikó Bacskai

Egy könnyű kis romantikus filmre számítottam, hát jól meglepett a film. Nehéz döntések, felelősségvállalás, áldozatok, szerelem, szeretet, igazi élethelyzetek és rengeteg elvesztegetett idő. Jó film.

2018.11.29 VvV

Helyes és könnyed romantikus vígjáték, szimpatikusak a szereplők és jó köztük a kémia.

2016.04.17 andor50

Romantikus film, valószínűleg nem a pasiknak készült, lehet ezért nem fogott meg igazán. Egyébként korrekt film, néhol egész fordulatos meg drámai. Egyszer megérte megnézni, aranyos volt, de semmi több.