Marked Men - Tetovált srácok

Marked Men - Tetovált srácok

Marked Men Rule + Shaw

Shaw Landon azóta szerelmes Rule Archerbe, amióta először látta. Rule-t, a forrófejű lázadót és tetoválóművészt nem érdekli egy olyan jól nevelt, orvosira készülő diák, mint Shaw – különösen, hogy ő az egyetlen, aki látja a férfi igazi énjét. Ő mások szabályait követi, míg ő a… Több

Rendező: Nick Cassavetes
Forgatókönyvíró: Jay Crownover, Sharon Soboil
Premier (HU): 2025.03.13.
Forgalmazó: Forum Hungary

2025.03.14 Peti

Nehéz mit hozzáfűzni, szerintem ez egy tipikusan olyan hatásvadász film, amit egyszerűen ki lehet hagyni.

2025.03.07 Vivi

Ez nem sikerült

Na már most van egy orvostanhallgató lány (aminek igazából semmi jelentősége), Shaw, aki évek óta titokban szerelmes egy tetoválóművészbe. Viszont a fiú csak régi gyerekkori barátként tekint rá. A fiú szabad életet él, és mindig új nők társaságát keresi, semmi elköteleződés. Egy buli után kapcsolatuk megváltozik, hisz a lány felkínálkozik a fiúnak, elég kellemetlen jelenet, semmi erotika nincs benne, majd végül úgy döntenek, megpróbálnak kapcsolatot kialakítani, és látjuk őket boldognak. Egy sajnálatos baleset, amit egy barátjuk szenved el, szakítást hoz a kapcsolatukba. Ahogy a végén újra egymásra találnak, olyan kis semmilyen, és a vége is elég gyengus lett, meg is lepődtem, hogy így van vége. Most komoly?! Az első 10-15 percen épp azon gondolkoztam, hogy most milyen más programot is mondtam le emiatt a mozizásért. Aztán végre történt is valami, egy kis mini izgalom, kis romantika. Maga a sztori nagyon egyszerű, már-már unalmas. Egy rész tetszett nagyon, amikor lecsavarja az egyik férfi a másikat. A film leírásában mindenhol azt olvastam, hogy a két különböző hátterű ember szerelmének életképessége, ami a történet alapja. Hát szerintem ez nem nagyon mutatkozott meg a filmben, nem fektettek nagy hangsúlyt a különbségek bemutatására, nagyon kis tinglitanglira sikeredett sajnos.

2025.03.11 Br623

Mozis randihoz kiváló

A Tetovált férfiak egy 1 óra 33 perces romantikus filmdráma. Eredeti címe a Tetovált férfiak: Shaw és Rule. Jay Crownover 2012-es azonos című novellájának megfilmesítése. Rule (Chase Stokes, akit az Outer Banksből vagy a Csúfokból ismerhetsz) egy jóképű rosszfiú, aki falja a csajokat, senkit sem enged közel magához. Ezzel szemben Shaw (Sydney Taylor, aki eddig még csak gyereksorozatokban szerepelt) egy jókislány gazdag szülőkkel, előre eltervezett házassággal. Csak az a baj, hogy Shaw már azóta bele van zúgva Rule-ba, amióta csak meglátta. A születésnapján jó pár ital után bátorságot vesz, és megpróbálja elcsábítani a srácot, aki bár próbálkozik ellenállni, de végül beadja a derekát. Csak hát másnap a lány ráébred, hogy oké, megvolt a szex, de nem biztos, hogy ez a megközelíthetetlen srác majd pont ővele fog elköteleződni. Vagy mégis? A filmben egy tetoválókból álló baráti társaságot ismerünk meg. Fiatalok, buliznak, szebbnél szebb nők jönnek be a szalonba, sokszor csak Rule miatt. Helyes pasik, szép, alulöltözött lányok, jó zenék, erotikus jelenetek és szenvedély. Többször is lehet nevetni rajta, de azért inkább dráma, mert szomorú részek is bőven vannak benne. Nekem tetszett a film, kis romantikázásnak elment. Mozis randira tökéletes. Az írónőnek több kötete is van a Tetovált srácokból, így az is elképzelhető, hogy a képernyőn is viszontláthatjuk még műveit.

A film 42 206 417 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 17 581 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Nick Cassavetes édesanyja, Gena Rowlands híres színésznő volt, aki számos független filmben szerepelt, és 2024-ben hunyt el.Szerző: csd