Sorozat áttekintés

1. évad (1990) - 15 epizód

Mr Bean neve minden bizonnyal senki számára nem cseng ismeretlenül. A gátlásos, de találékony különc férfi fergeteges történetei könnyeket csalnak a nézők szemeibe.

(Gergo Horvath)

Ország: Egyesült Királyság
Premier: 1990

2025.08.03 Leslie77

Brit televíziós sorozat a vizuális, szinte szöveg nélküli humor iskolapéldája, egy mindenki számára érthető és univerzális komédiával. Rowan Atkinson zseniális mimikával, testbeszéddel és tökéletes ritmusérzékkel formálja meg a felnőtt testbe zárt gy... Több

2018.12.05 mamiéstöti2

Nagyon vicces, ennél a filmnél biztosra mehetünk, hogy megnevetteti a nézőt. Műfajában kicsit eltérő a többitől, de szerintem jó.

2018.12.24 indingo

Az a humor, amit ő képvisel sosem fog kimenni a divatból. Egyszerű, kommunikáció nélküli így bárhol a világban megértik.

2017.12.13 Yosihiro

A legjobb nevettetők egyike Mr Bean. Öröm mindig látni. Garantált a kacagás és a jókedv. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

A sorozat végére az volt a terv, hogy Beant elviszik az UFO-k, ami abból jött, hogy egy rajongói teória szerint a film elején, mikor egy fénycsóvából zuhan le Bean, akkor UFO-k dobják le a földre, de ezt a teóriát cáfolták a készítők, akik ezzel a jelenettel azt szerették volna kifejezni, hogy mi történik, ha egy hétköznapi ember reflektorfénybe kerül.Szerző: stevepisti

Az sorozatban egy MINI autó tulajdonosa, mely az elején sárga színű, majd zöld lesz. Rendszáma: SLW 287 R .Szerző: JRD