A Nanatsu no Taizai című japán tévésorozatban a Hét Főbűn nevű gonosz lovagokból álló szervezet Britannia megdöntésére esküdött fel, azonban a Szent Lovagok csoportjával történő összetűzés után mindenki úgy tudja, hogy a szövetség feloszlott. Tíz évvel a… Több

Sorozat áttekintés

88 A hét főbűnös (2014)
Jó anime jó sztorival, nagyon különböző, de kedvelhető karakterekkel, szép látványvilággal és sok harccal. Mindenképp ajánlom azoknak, akik szeretik az akció, kaland és fantasy animéket.
Ötletes, látványos és néhol kirobbanó. A zenei aláfestés nem fogott meg, de harcok brutálisak és a karakterek sem felejthetőek. Ilyen egy igazi shounen anime.
Nem a legjobb anime, de attól még nézhető. Az openingje jó az első évadnak, vagyis legalábbis nekem tetszik. Kihagyható anime. De akinek tetszik ez a stílus lehet kedvelni fogja.
Azt kell mondjam, hogy a Nanatsu no Taizai az egyik legjobb shounen anime. Az első évadban még nem annyira indul be a sztori, de a másodikban meg már történnek az események rendesen. Hangulatos zenék, lehengerlő harcok. Főleg annak élvezhető a legjobban, aki követi a mangát :D
Azt mondják, hogy amikor Bant börtönbe vetették, öt évig nem evett, nem ivott semmit és a napfényt sem látta.