Nagyszerű történet és megvalósítás. Kicsit lassan építkezik, de jót tesz a filmnek. Szereplők remekelnek.
Összességében maga a történet, az ötlet nagyon tetszett. Kicsit dühítő volt és felháborító és üvöltene közben az ember. Nem egy pörgős darab, de kedvelhető a mondani valója.
Nagyon szeretem ezt a filmet,noha elég fiatalon láttam először. Egyáltalán nem vidám,mégsem sírós dráma. Inkább elgondolkodtató,s elszomorító. A film után én legalábbis elgondolkodtam jó pár dolgon,amin amúgy a hétköznapi tevékenységek közepette nem tettem volna. Biztosan megnézetném minden iskolában.
Könyvben hatásosabb volt számomra a film. Nagyon hasonlít a Szigetre - bár az nekem jobban bejött-, ez kicsit lagymatagabb, lassúbb és ebből kifolyólag unalmas is.
Szomorú filmecske, az orvostudomány áttörésére alapoz, szinte megszünnek a betegségek egy találmány során. A múlt mindenkiben legbelül oly közelinek tünik, mégsincs visszaút bármennyire szeretnénk. Szerintem érdemes menézni, nem egy átlagos szerelmi ... Több
Nagyon jól megkomponált történet. Nem pörgős, és gyors, éppen ezért azoknak ajánlom akik egy szépen csorgadozó, mély és szomorkás történetet szeretnénk nézni.
Nekem könyvben sokkal jobban átjött a történet. A film is érdekes és felkavaró, helyenként dühítő és elszomorító. Igazából az egész sztori hatásvadász.
Reális társadalmi problémákat felveto életszerű film. Elgondolkodtató, mélyre ható. A színészek alakítása tetszett, megfogott. Érdekes megnézni műfaj kedvelőinek.
Ezt a filmet mindenképpen a saját világában kell értelmezi, mert ha a mi életünk szemüvegén keresztül nézzük, akkor nem értjük meg a mondanivalóját és csak azon jár az eszünk, hogy miért nem mentek egyszerűen el és élték az életüket? Ha ezen túllépün... Több
Engem sokkolt ez a film. Egy nap alatt kétszer néztem meg, mert úgy gondoltam, hogy a páromnak is látnia kell. Tetszett, mert bemutatta, hogy mi, emberek milyen messzire vagyunk hajlandóak elmenni a cél érdekében. Ezt tesszük nap mint nap, csak kicsi... Több
Hihetetlenül jó film. Nem az a nyálas romantikus, mégis tele van érzelemmel. A színészek nagyon tetszettek, véleményem szerint kiváló alakítást nyújtottak.