Ünneprontók álruhában

Ünneprontók álruhában

Operación Camarón
Cikkek

Sebas, egy frissen kinevezett rendőr első komoly bevetésére indul, amely során be kell épülnie.

(csd)

Rendező: Carlos Therón
Ország: Spanyolország
Premier: 2021.03.19.

2024.08.14 Bafam

Klassz kis film, igazi vígjáték

Klassz kis film, igazi vígjáték, sokat nevettem. Nagyon szép helyzetek és színészi kémia, ami egy friss és igazán vonzó vígjátékot eredményezett. Különös zsaru műfajú darabról van szó, melyben olykor furcsa keveréke van vígjátéknak, akciónak és erőszaknak, és mindez határozottan Andalúziában játszódik. Carlos Therón egyszerű és hatásos új vígjátéka őrült szituációkkal teli film, amelyet a szereplők olyan hatásosan visznek véghez, ami elég egy kellemes kikapcsolódáshoz két órán keresztül. Sebas (Julián López), egy újonc rendőrtiszt, aki első bevetésére készül. A zenetudományi múlttal rendelkező Sebast egy különleges küldetésre felveszik zongoristaként egy zenekarhoz közel egy maffiafőnökhöz, és véletlenül a dél-spanyolországi kábítószer-kereskedelem fontos hálózatának felszámolásának kulcsfontosságú tisztjévé válik. Camarón hadművelet. A feltevés enyhe és egyértelmű, mivel egy rosszul illeszkedő, zűrzavaros rendőrt kemény és titkos küldetésre képeznek ki. A szóban forgó feladat egy billentyűs megszemélyesítéséből és a legdivatosabb cádizi flamenco-csapda bandába, a „Los Lolos”-ba, Lolo (Nene) vezette beszivárgásából áll, hogy játsszon egy veszélyes gengszter és drogcsempész (Antonio Dechent) lányának esküvőjén. Ehhez meg kell változtatnia megjelenését, stílusát, beszédmódját, és véletlenül és akaratlanul is a banda kinyilatkoztató tagjává kell válnia.