60% 51 szavazat
Bocsáss meg, kedvesem!

Bocsáss meg, kedvesem!

Plaire, aimer et courir vite
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
24
Szereplők (24)
8
Képek (8)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Az élet rengeteg nehézséget gördít a francia fővárosban élő fiatal poéta útjába. Karrierje lassan ível felfelé, kapcsolata felbomlott, gyermekével azonban sokat foglalkozik. Amikor Bretagne-ba indul egy rendezvényre, még nem is sejti, hogy rátalál élete szerelmére, a húszas éveiben járó,… Több


Ország: Franciaország
Premier (HU): 2019.04.11. | Telekom TVGO (2021.03.01.)
Forgalmazó: Cirko Film

Hol nézheted

Vincent Lacoste
Pierre de Ladonchamps
Vincent Lacoste
Vincent Lacoste
Pierre de Ladonchamps
Pierre de Ladonchamps
Pierre de Ladonchamps
Vincent Lacoste
Vincent Lacoste
Pierre de Ladonchamps
Pierre de Ladonchamps
Vincent Lacoste
 
2019.04.12 shinijimmy

legújabb vélemény

Igazán sajnálom, hogy ez egy ennyire felejthető film lett. A játékidő második felét én már gyakorlatilag végigkínlódtam, mert annyira érezni lehetett, hogy nem igazán tart sehová sem a film. Irtóra sajnálom, de szerintem mindenképp érdemes ettől függetlenül egy esélyt adni neki.

0
 
2019.04.11 FunBoi

Én személy szerint irtó csalódott vagyok. Vártam a filmet, és arra számítottam, hogy noha romantikus darabról van szó, a témáját tekintve mégiscsak valamilyen komolyabb mondanivalót ad majd az egész koncepció. De nem, sajnos az egész alaphelyzet el v... Több

0
 
2019.04.08 doobie

Nagyon izzadtságszagú párbeszédek, pózolós, természetellenes jelenetek, egy film beáldozása a művészi látszatért. Nagyon röviden így tudnám összefoglalni a Bocsáss meg, kedvesem!-et. Vannak persze üdítőbb, erősebb pontjai, de az összképre nincs igazán hatásuk.

0
 
2019.04.04 sadis

Hát sajnos nem győzött meg a Bocsáss meg kedvesem. Minden tekintetben egy túlságosan régivágású, ódivatú dráma, amin a forgatókönyv vegyes minősége sem segít igazán. Olyan érzésem volt tőle, mintha már láttam volna, úgy húsz évvel ezelőtt... Közepesnél jobb értékelést a remek színészek ellenére sem tudok adni.

0

A film összbevétele 30 628 dollár volt (imdb.com).

#1