Vibráló szerelem

Vibráló szerelem

Pour le plaisir

Hirdetés

Hivatalos tartalom

Fanny és Tom húsz éve élnek boldog házasságban. Amikor azonban kiderül, hogy Fanny még soha nem tapasztalt orgazmust, a mérnök Tom elhatározza, hogy feltalál egy eszközt, amely forradalmasíthatja a női örömszerzést. A házaspár így egy vad, mégis megható utazásra indul, amely tele van… Több

Rendező: Reem Kherici
Forgatókönyvíró: Reem Kherici, Gari Kikoïne, David Solal
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2026.06.18.
Forgalmazó: Vertigo

2026.06.23 Peti

Sokkal kevésbé kínos, mint amire a sztori alapján számítottam. Inkább ilyen laza, kicsit fura, de tök szerethető párkapcsolati vígjáték lett. Van benne pár nagyon eltalált poén, meg olyan jelenetek, amiken egyszerre nevetsz és közben kicsit magadra ismersz.

2026.06.19 joe

Nekem hullámzó volt. Az alapötlet nagyon erős, és bírtam, hogy nem csinál úgy, mintha a kapcsolatok mindig tökéletesek lennének, de néhol kicsit túl sokat akart egyszerre vicces és megható lenni. Egyszer nézősnek teljesen oké.

A film 5 087 117 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 1 850 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A rendező szerint a film célja az volt, hogy a nézők a vetítés után beszélgetni kezdjenek egymással olyan témákról, amelyeket korábban kerültek.Szerző: Csillag Lajos