Szó szerint szerelmes lettem a sorozatba és mindhárom főszereplőbe, még a harmadik-negyedik évad túlburjánzó gusztustalankodásait is elnéztem neki. Okos, vagány, cinikus, gáttalan és szép.
Én élveztem, tetszett a vallásos irónia. Volt egy őrült hangulata a sztorinak és a szereplők is jók voltak. A vámpír indokolatlan, de hatalmas figura. Dominic Cooper pedig egyértelműen a legjobb választás a prédikátor szerepére.
Pazar sorozat. Nagyon átjön a jó és a rossz, vagyis ezek összemosódása, vagyis az, hogy nézőpont kérdése az egész. Persze többet is ki lehetett volna hozni belőle, de nem vagyok elégedetlen.
Sok mindenre számítottam, de őszintén szólva erre azért nem. Nagyon kellemes csalódás volt, dögös, véres, nagyképű sorozat ez. Pont nekem való :D
Hasonló sorozatok
Lendületes, stílusos, nagyon egyedi hangulatú sorozatnak ígérkezik a Preacher. A képregény egy kicsit más, de már rájöttem, hogy ezt a két dolgot érdemes egymástól elválasztani. Nálam telitalálat, de még óvatos vagyok, az öt csillaggal várjuk meg az évad végét.
Rengeteg ideig szemeztem ezzel a sorozattal (, de égül rávettem magam, hogy megnézzem. Bármennyire is elborult és idiótaság, akkor is szerethető. A karakterek meglepően jól megvannak írva, őrültebbnél-őrültebb jelenetek követik egymást, de kellő drám... Több