77% 108 szavazat
Próbatétel

Próbatétel

Butterfly on a Wheel
Filmadatlap
9
Vélemények (9)
17
Szereplők (17)
15
Képek (15)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Vesco  
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Gerard Butler

FILMINFÓ

Abby (Maria Bello) és Neil Warner (Gerard Butler) tökéletes házasságban élnek. A tökéletes élet azonban tökéletes rémálommá válik, mikor egy férfi elrabolja tőlük lányukat, Sophie-t (Emma Karwandy). A titokzatos emberrablót Tom Ryannek (Pierce Brosnan) hívják. Ryan egy jégszívű szociopata, akinek semmi veszítenivalója nincs. A közönséges emberrablónál azért is veszélyesebb, mivel nem a pénzre fáj a foga. Ő a Warner házaspár 10 év alatt felépített példás életét akarja szétrombolni. Különböző szörnyűséges követeléseket küld a szülők felé, egy ízben például felteszi a kérdést nekik: megölnétek egy ártatlan embert, hogy mentsétek a lányotokat? Az idő fogy, a téboly pedig egyre növekszik.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada
Premier (HU): 2007.11.15.
 
2024.04.05 Erik Csok

legújabb vélemény

Versenyfutás az idővel!

Azok közé a filmek közé tartozik ez a darab, amit szerintem a néző úgy fog igazán élvezni, hogy nem igazán tud róla semmit. Én ismertem a történetet, sőt még a végét is lelőtték kis híján, de még így is nagyon jól szórakoztam rajta, és egy nagyon jó kis film! Izgalmas, feszült, fordulatos, olyannyira, hogy a film végén úgymond dupla csavar van, ami azért üt is rendesen, és hiába tudtam már úgymond a végét, még az is meg tudott lepni, mert nem pont úgy volt az, mint én gondoltam. A színészek is jók, bár helyenként kicsit erőltetettnek éreztem, így csak azt mondom, hogy korrekt. Hamar elmegy vele az idő, kikapcsolódásnak is jó szórakozás, és a néző tanul belőle, valamint mondanivaló és társadalomkritika is akad benne egyaránt bőven! Én ajánlom!

0
 
2017.12.07 Berto49

A sok lehúzó vélemény ellenére nekem tetszett, a végére hagyott csavar pedig meglepett. Izgalmas, sodró lendületű thriller amiben a bájgúnár James Bond (Pierce Brosnan) majdnem a végéig ellenszenves figurát alakít, csak az utolsó percekben derül ki, ... Több

0
 
2021.09.12 Klauka89

Nagyon, nagyon jó film. Félve kezdtem el nézni, de aztán nagyon jó kis sztori kerekedett belőle. Egyszer sem gondoltam azt, mialatt néztem, hogy de unalmas. Óriási csattanó a végén. 10/10.

0
 
2021.05.31 uniterra

Nekem nem tetszett. Ez a "ne hívjuk a rendőrséget, mert engedelmeskednünk kell" már lerágott csont. Nem beszélve arról, hogy a valóságban azonnal hívjuk a rendőrséget. Szóval ha irreális egy szitu, innentől kezdve már csak a zavaró lihegések maradtak, s tök mindegy, miféle színpadias megoldás jutott a végére.

0
 
2021.12.02 Vesco

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nézése közben eszembe jutott a Die Hard 3 és A Játsz/Ma. Felvezetésre és karakterbemutatásra kb. 15 percet szánnak, utána beindul a sztori, és pár jópofa csavarral megspékelve végig pörög. Szeretem az ilyen utasítgatós/ feladatvégrehajtós suspense th... Több

0

A film összbevétele 7 432 482 dollár volt (imdb.com).

#1