Egy teherhajón veszélyes bűnözőket a Fülöp-szigetekről Dél-Koreába szállítanak, és akik baljós erőt szabadítanak el, miután egy szökési kísérlet lázadáshoz vezet.
(Csillag Lajos)

62 Az emberállat projekt (2022)
Van benne jó sok vér. Egy jó nagy agymenés az egész. Leginkább tömegfilm, semmi extra. Folytatásra számíthatunk a film végén néhány jelenetből következtetve. Hogy valóban lesz-e, azt nem tudni. Szerintem nem lesz, de lényegtelen, mert én úgysem ülnék be rá. A film olyan, mintha egy gyenge anime vagy mangaadaptáció lenne.
Az elején érdekesnek ígérkezik, de hamar átmegy agyatlan, vég nélküli öldöklésbe. Viszont aki egy tényleg véres filmet akar látni, amiben nem finomkodnak, és tényleg vérben tocsog minden, az itt megtalálja a számítását (vigyázat, van belőle egy 20 perccel rövidebb censored verzió is, aminek nem tudom, mi értelme van).
Ha saját leltáramban kellene pontoznom, akkor a nézhetetlen jelzőt akasztanám rá. Ennek két oka van. 1.: számomra az ázsiai filmek általában nézhetetlenek. Európai szemmel nézve idétlen, ahogyan túljátsszák a szenvedést, idétlen a gesztikuláció, a mimika... Színészi játékuk nekem értékelhetetlen, nem tudom, hogy ott mi számít jónak. 2.: ez akciófilmnek van írva, de valójában egy horrorfilm. És nem azért nem szeretem a horrorfilmeket, mert félek, hanem mert nevetségesek nagyon sokszor. Számomra ez is az volt... Már amennyit néztem belőle... Tekergetve a filmet... Miért kap mégis 3 csillagot? Nem akarok elriasztani senkit, aki elgondolkodik a megtekintésén. Ha bírod az ázsiai filmeket és a horrort, akkor neked 4-5 csillag is lehet. Kaszabolás, karkitépés, vérbuzgás, fröcsögés, hentelés van benne bőséggel. Azt az összekapcsozott szemet nem értettem... de nem csoda, mert kb. 15 perc alatt a végére is értem... helyenként belenézve az érdekesebbnek tűnő részekbe.