Tipikus Scorsese-narratíva a csúcsra feljutó, majd csúnyán elbukó főhőssel, nem egyszer vette elő ezt a témát (lásd Nagymenők, Casino, A Wall Street farkasa). Ezúttal mindezt nem nagyszabású gengsztersztoriba, hanem sportfilmbe ültetve láthatjuk, LaM... Több
Scorsese egyenesen Robert De Niro-ra szabta ezt a fantasztikus sport témájú filmet. Drámaiság,és véres jelenetek. Hihetetlen nagy átmenetet ad mindenből a film.... A csúcson és a mélyben. Erősen ajánlott.
Annyi a baja a nagyhatású filmeknek, hogy jóval később nézve minden részéről az az ember érzése, hogy ezt már látta. Ettől még jó és erős film, tetszik a biblikus áthallás, mégha picit erőltetettnek is hat nekem.
Minden idők legnagyobb sportfilmje. Kevés jó van, de ez egyenesen remekmű. De Niro alakítását talán fölösleges is külön kiemelni, annyira fergetes, hiteles.
Kár unalom alapján bepróbálni egy filmet de így tettem és rájöttem, hogy ez semmiképp nem az én világom. Ez a film elvből nem tetszett, se a háttértörténet se semmi.
Ez a film minden szinten kiváló. De Niro alakítása tankönyvbe illő. A vágás és a párbeszédes részek engem a jóval későbbi Casinora emlékeztettek egy kicsit.
Művészi film különleges hangulattal. Lelkileg is hat a nézőre és elgondolkoztató. A színész profin, hitelesen alakít benne, hozza a formáját. Színvonalas film.
Joe Pesci és Robert De Niro hatalmasat alakít, a rendezés zseniális, nagyon jó választás volt a fekete fehér színvilág is. Mondjuk nekem ez egyáltalán nem bokszoló film, hanem egy kisiklott ember élete, aki valahogy nem is tudott volna sikeres lenni. Szép és elgondolkodtató film.
Egy igazán tanulságos film aminek van mondanivalója. Robert de Niro nagyon meg győzően , élethűen adja a karaktert amitől egy remek dráma lesz, amit legalább egyszer érdemes megnézni !
Gyönyörűen van vizuálisan felépítve a bukásra ítélt karakter. El kell bukni, mert ostoba, vad, és előbb üt mint gondolkodik, és mindent lerombol maga körül. Aki profi sporttal szeretne foglalkozni, azoknak vetíteném sportpszichológus beszélgetéssel, ... Több