Reszkessetek betörők 3.

Home Alone 3

2025.01.05 R9CK3R

Bár fuldoklósan, de még lecsúszott, és biztosra mondom, bőven elég egyszer látni, de ha nem nézzük meg, akkor sem maradunk le semmiről!

2017.05.07 mamiéstöti2

Az eredeti két részt meg sem közelíti, de azt másolná több kevesebb sikerrel. A technika ördögét is segítségére hívó kisfiú ismét jól elbánik a betörőkkel.

2024.12.24 Timon

Súlyos visszaesés

Bő tíz éve annak, hogy láttam az első két részt, amiket persze egyből megszerettem, mint tudjuk, nincs is nagyon karácsony Kevin nélkül. Ebben viszont Kevin sincs, de ez csak a negatívumok jéghegyének csúcsa. Röviden vegyük sorra, mik is teszik naggyá az első két részt: szívhez szóló karácsonyi zene és dalok, némelyeket kifejezetten hozzájuk is írtak, és átjárja őket a karácsony szelleme. Ezen kívül vannak bennük hosszabb pillanatok, amikor az alázatosabb érzelmeké a reflektorfény, olyan párbeszédekkel, melyekkel tanítani is lehet. És természetesen a mély családi szeretet. Ez utóbbit azért látjuk ebben... úgy-ahogy. A többinek szinte hűlt helyét lelni ebben. Hol van ebben az a meghitt, őszinte pillanat, mint Kevin és az idős úr beszélgetése karácsonyi történeteikről, vagy amikor New Yorkban beszélgetett a szegény idős hölggyel? Az olyanok, melyek eredményeként mindkét fél felismeri, hogyan okulhat, teheti szebbé saját és családja karácsonyát? Itt csak a betörőkkel való balhé ment meg az előkészítése, igaz, hogy volt a második részben is valamennyi káromkodás, de ennyi... ez már végképp kibírhatatlan, nem illik egy karácsonyi filmbe. Ja, várjunk csak, ez meg sem próbál olyan lenni. Nem szokásom használni a „fölösleges folytatás” kifejezést, de ez ritka kivétel. Direkt jóval karácsony előtt néztem meg a hétvégén, hogyha rossz lenne, ne dúlja fel a meghitt hangulatot. Szóval, ebben nem igen van valami, ami szívhez szólóvá tenné, mint ahogy az előzőeknél megszokhattuk. 10/4.

2018.12.02 Fekete Gandalf

Gyenge bőrlehúzás.

2018.12.27 harnas1207 Nézhetetlen

Silány utánzat, matiné mozi a század rangú tv csatornákon. Soha nem kellett volna elkészíteni.

2018.12.01 VvV

Sajnos köze sincs az előző részekhez. A története nagyon erőltetett és lapos. Csak címében hasonlít az elődökhöz.

2018.01.31 diumiu

Azt gondolom, hogy bizony ezt a részt nem kellett volna elkészíteni vagy, ha el is készült akkor nem ezt a címet kellett volna neki adni. De ugye tudjuk, hogy ilyen névvel könnyebben eladható a film. Gyenge sajnos, az első kettőhöz képest mindenképpen.

2024.12.08 Brownster

Nevetségesen gyenge folytatás

Láttam a filmet, és... Nem jött be. Új Kevinünk ezúttal telefonbetyárkodóként őrzi a házat, aztán ismét a változatos betörők jönnek be a lakásba, csapdát állít, aztán letartoztatják a betörő 3-ast. Bevallom, eddig a legrosszabb Reszkessetek, betörők!-et láttam a franchise-ból.

2023.11.13 Gamehun638

Bőven nézhető alkotás. Aranyos karácsonyi vígjáték. B kategóriás tv-film.

2021.05.03 stewie_griffin_2005

Ezt a részt nem is kéne a Home alone részeként kezelni. Ez is simán nézhető, a kis távirányítós autó nagyon bejön, szerettem volna gyerekkoromban én is olyat. Érdekesség, hogy Scarlett Johansson szerepel benne gyerekként, Alex testvéreként. Azért az ... Több

2016.12.23 a-arnold

Sokan szidják, hogy ez már nem olyan jó, mint első 2, de szerintem ez is nagyon jó, igaz nem Kevin van benne, de szerintem ez is nagyon jó kis családi vígjáték, betörőkkel :) Tulajdonképpen nem folytatásnak szánták ezt szerintem, csak azonos témán alapul az első kettővel. És ugye ott van a filmben Lucy, egész fiatalon :)

2017.10.27 SzFa

A Reszkesetek betörők Macaulay Culkin nélkül nem az igazi. A történet már nem eredeti benne és a kisfiú sem alkotott benne maradandót. Sajnos a szériát szerintem rontja ez a rész.

2017.05.27 Sem Rorrey

Csalódás volt az első két rész után. Önmagában jó lenne, de én mint folytatást néztem, s így nem tetszett annyira.

2024.12.28 karrraaa

Ez a film még nem üt el annyira a 1.-2.-tól, és egészen vicces is. (4.-5. borzasztó).