Riddick - A sötétség krónikája

Riddick - A sötétség krónikája

The Chronicles of Riddick
drg0602

A Halálkufárok egyetlen bolygót sem kímélnek, aki nem hódol be, azt kegyetlenül kivégzik. A túlélők utolsó reménye egy jóslat, mely szerint a gonoszt csak egyetlen Fúria győzheti le. Ez azonban nem más, mint a száműzött fegyenc, Riddick, akitől akarata ellenére az egész világ sorsa… Több

Rendező: David Twohy
Író: David Twohy
Forgatókönyvíró: Jim Wheat, Ken Wheat
Premier (HU): 2004.08.19.
Vin Diesel

2024.08.06 Krisz361

Akciódömping

Ebben a filmben minden van. Sci-fi, akció, misztikum. Itt mindenki Riddickre pályázik, a fejvadászok és az univerzumot leigázni készülő halálkufárok serege is, össze akarja kócolni a haját. Töménytelen akció és bunyó közepette kiderül, honnan származik, miért fél tőle a Lord Marshal, és persze a cselszövés sem maradhat ki. A látványvilága és az atmoszférája jó. Eltalált darab.

2016.05.22 Yosihiro

Remek film Vin D. szereplésével. csak ajánlani tudom ezt a remekvűvet ami jól kidolgozott és látványos lett. maga a történet érdekes és egyben csodálatos is. Látni kell :)

A mai filmgyártásban színészi teljesítmény szinte nem is kell.Diesel sem egy színészóriás,a rá bízott szerepeket fapofával,érzelemmentesen ledarálja.A történet a jobbak közé tartozik,és a megvalósítás sem rossz.Hála a magasságos CGI technológiának.

2017.11.20 Deku

Végtelenül örültem, hogy láthattam ezt a filmet mert habár vonakodtam megnézni kegyetlenül betalált. Ez a film hatalmas nagy kincs, a karakterek egyszerűen csodálatosak, érzékiek és nagyon el volt találva a történet is.

A film főszereplője és producere, Vin Diesel nagy rajongója Judi Denchnek, és mindent elkövetett azért, hogy a színésznő szerepet vállaljon a filmben. Dench öltözőjét virágokkal árasztotta el, és azt mondta, addig bele sem kezdenek a szereplőválogatásba, amíg el nem fogadja az ajánlatot.Szerző: hp