Ritka, mint a fehér holló (ha nem egyedülálló), hogy Oscar-díjas (legjobb filmért járó szobrocskát megkapó) filmből folytatás készül, sőt egy egész franchise épül rá, ami a mai napig tart, cirka 50 éve már. A film megint inkább drámaként működik, min... Teljes kritika
Méltó folytatása az első résznek, gyönyörű,és megkapó képsorok vannak benne az emberi tulajdonságokról,kitartásról,barátságról,küzdőszellemről...és megbocsájtásról, odaadásról. Stallone Máltán lett az aki, mert a Rocky sorozat kultfilmek sorozata!!!
1979-ben jött a fantasztikus sikereket elérő Rocky filmnek a folytatása, melyet nem más, mint maga a főszereplő, Sylvester Stallone rendezett. Ritka, sőt, még annál is ritkább dolog az, mikor a folytatás túlszárnyalja az egyébként borzasztóan ritka j... Teljes kritika
Rocky sorozatok közül a kedvencem. Itt olyan magas szintű szerepalakítást fedezhetünk fel ami ritka. Mindenképp izgalmas és fordulatokban gazdag film. De mint minden ilyen film jött a folytatás... Tehát érdemes megnézni mert nagy élményről fogtok lemaradni ha nem látjátok ! Üdv Yosihiro
Tisztára az első rész. Vergődés és kínlódás, a végletekig elhúzzák a történetet, annyiban tér el kissé a sztori, hogy Rocky igyekszik meglelni a helyét a bokszon túl, de aztán megint ringbe szál Apollo ellen, és milyen érdekes, megint 15 körön keresztül állják a sarat.
Ezt a sztorit mindenkinek látnia kell akit megmozgat az ilyen mert minden próbát kiáll ez a film. Szerintem a top 10-ben mindenképp benne kéne lennie. Nekem a kedvencemmé vált legalábbis.
Rocky Balboa és Apollo Creed küzdelme csak egy kicsin múlott, amivel az Olasz csődör megmutatta magát a világnak. A Rocky filmek kultusza napjainkban is dübörög hála a Creed filmeknek. Ikonikussá váltak pedig elég gyengécske lábakon álltak a kezdetek... Több
Még jó és illeszkedik az első részhez. Kis lelkiörlődés egyszerű megoldókulccsal az ami jellemzi. Azonban Apollo szerepe itt is szerethetőbb, mint magáé a főhősé.
Hihetetlen, hogy a drámai első rész után kapott egy kifogástalan, sallangmentes folytatást, ami reálisan folytatta Rocky életútját egy még nagyobb áttörés felé.
Apollo és Rocky egyformán a kedvenceim a film során. Nagyon jól van megformálva a kapcsolatuk. A film folytatja az előző rész, vannak átfedések, ennek külön örültem.
Nem annyira klassz, mint az első rész, de méltó folytatás. Ügyesen vitte tovább Rocky életét, kifejezetten erős lett a közte és Adrian közötti dráma. Jó, hogy elkészült, kellemes kiegészítője az első résznek.
Mindenképpen méltó folytatása az első résznek, ugyanúgy drámai és hihető film, nagyon szeretem ezt a részt, mondanám, hogy jobb is, mint az első rész, de inkább nem mondom :D