Cameron Diaz nem nagyon szokott maradandót alakítani és ez sajnos most se jöt össze neki. Elég kiszámítható, tipikus romantikus történet. Egyszer nézhető film.
Nem nagy durranás, egyszerű történet. Kicsit többet vártam tőle, egyszer meg lehetett nézni. 1-2poén volt benne. Viszont Cameron Diaz nem öregszik. Átlagos film.
Tetszett :) vicces volt, jók a szereplők, sztori is vicces. Ajánlom annak aki lazulós filmre vágyik, poénokkal.
Vasárnap délutáni kis laza film a barátnővel :) nékünk bejött ;) Cameron hozza a dogos csajszit ;) Én nagyon jól szórakoztam, bár összességében ez csak egy közepes vígjáték volt.
Nem csalódtam, mivel Cameron Diaztól ennyit vártam és kicsit sem többet. De ez az ennyi éppen elég volt, egy kellemes szórakozáshoz.
Nekem nem tetszett annyira bár nem volt rossz. Kicsit erőltetettnek tűnt. Én többet vártam ettől a filmtől, de egyszer meglehet nézni.
A Rossz tanár egy nagyon jó, üdítő és szórakoztató film, nagyon jó színészekkel. Minden együtt van. A vidéki iskola jó magatartású, de kis vagánykodó diákjai, a tanári kollektíva sokszínűsége. Eredeti az egész, néhány abszurd húzással. Nagyon jó a ka... Több