A véletlen négy huszonéves kortárs isztambuli fiatalembert hoz össze humoros és játékos módon. A film az új generáció szorongásait tárja fel vicces és egymásba fonódó módon.
(Hupka Adrián)

57 Kishíján katasztrófa (2023)
A dráma nem rossz, de a vígjáték nem látható ebben a török filmben, és a vége is rendben van. Egy próbát azonban megér. És Isztambul is egy nagyon szépe város. Tele macskákkal. Egyetlen pillanattal sem éreztem, hogy a film vicces legyen; egyenesen összerándult a gyomrom. A szereplők jól játszanak. Nagyon színes a nemzetiségük. Igazi nyers dráma lehetett volna alacsony költségvetéssel, de megpróbáltak beleszórni némi sötét humort. Kár, hogy laposra sikerült. Különösen sírós jelenetek buknak el minden alkalommal, amikor a szereplők, mint az egész ország, lehangolják magukat, és azt várják, hogy nevetni fogunk. Ez nagyon rossz és felesleges. A film egyenesen azt az üzenetet szögezi le, amelyet megpróbál közölni anélkül, hogy elhúzná a történést. A film ezt próbálja megvilágítani, és a drámai rész jólesik, de sikertelen, amikor komédia próbál lenni. Egy próbát azért megér.