...nem! Nem miatta nézhetetlen, hanem miatta voltam kíváncsi a filmre. De az első 15 perc gagyisága nagyon lelohasztotta a kedvemet. Az elcsépelt, gagyi akcióvígjátékok poénjai túlhúzva, a nyomorékabbnál nyomorékabb CGI-k benne... Olyan mértékben idétlen, giccses, hulladék az egész, hogy utána még belenéztem néhány ponton a filmbe. Megnyugvással konstatáltam, hogy az egész film ugyanilyen trágya. Szerintem ezt a stílust csak azok tudják élvezni, akik nem láttak igazi jó akciófilmeket, amiket valóságosan leforgattak. Kaszkadőrök mentek kocsikkal, ugrattak, két keréken egyensúlyoztak, karamboloztak. Valódi robbantások, rombolások... stb. A mostani filmekben nagyon meg akarják mutatni, nagyon pörgősre és látványosra akarják megcsinálni... De sajnos ez olyan, mint a mostani autók, mindenféle űrtechnikával telepakolva. Azoknak való leginkább, akik nem tanultak meg normálisan manőverezni, váltani, parkolni, fékezni, ellenkormányozni... És rábízzák magukat a szervóra, a radarra, a kamerára, érzékelőre, pittyegőre. Ezek a kamu felvételek ugyanennyire messze vannak a normális akciófilmek világától. Igazából lehet, hogy ez valakinek jó film. Számomra a teljesen befogadhatatlan kategória. És ha már itt tartunk, a 15 éves fiam szintén nem volt rá kíváncsi negyedóra után. Úgyhogy nem csak az én analóg agyam tiltakozik a film ellen. Ez szemét.
A kezdés egyből berúgta az ajtót, az Alfa Romeos rodeótól az embernek leesik az álla, azt hittem Bay ismét egy Bad Boys 2-vel rukkol elő, de sajnos a későbbiekben már közel sem tudja hozni ezt a szintet. Az is sokat elárul hogy Netflixre gyártott, sz... Több
Azt tudtuk, hogy Michael Bay tud grandiózus látványfilmeket készíteni, de a Six Underground révén az is kiderült, hogy az akcióorgiáknak is nagymestere. Ez a produkció annyira pörgős, hogy szabályos biztonsági öv kell hozzá, legalábbis az elejéhez, mely nagyon "bekezd". A 6 fős kis csapat meredek bevetéseket vállal, miközben könnyedén és lazán szórja a poénokat is. A Six Underground leginkább a Fast & Furious-filmekhez hasonlítható, és bizony több területen is beelőzi azokat. Értékelésem az akciók és a pörgős tempó, illetve rendezés miatt: 70%. Talán nem az évszázad filmje, és kurosawai magasságokat se várjunk tőle, de szórakoztató és élvezetes 128 percet okoz, főleg, ha szeretjük az akciófilmeket.
Alapvetően bírom Michael Bay filmjeit és Ryan Reynoldsot is nagyon csípem, de ez a film valami borzalmas giccsparádé. Két nekifutással is csak a háromnegyedéig jutottam, ott feladtam egy életre.
Ryan Reynold akármilyen szerepet játszik, jól áll neki. A film kicsit Deadpoolos volt, de pont ezért tetszett annyira. Izgalmas, akciódús és humoros volt, minden, ami egy jó filmhez kell. Mindenképp ajánlom megnézésre.
Számomra teljesen rendben volt a film. Egy korrekt akciófilmet láthattunk egyszerű történettel, sok akcióval, jó karakterekkel, némi humorral. Nem hagyományos bosszúállós sztori, többször elhangzott a filmben, hogy "az akció végeztével rájuk nem fogn... Több
Nekem nagyon tetszett! Jó volt maga a történet, jól volt felépítve és nagyon jók a karakterek, a színészek pedig nagyon jól hozzák. Szerintem nagyon jó alkotás!
Max fél órát néztem belőle, de nem bírtam tovább, mert nézhetetlen, unalmas, se eleje, se vége. Annak való, aki a látványra megy. Engem hagyjanak békén az ilyen marhaságokkal!
Színes-szagos, épp csak kissé suta akciófilm. Hangulatában eléggé hajaz a Bad Boys-ra, nem véletlenül, Michael Bay darab ez is. Sajnos Bay túl van már a fénykorán, már ha egyáltalán volt neki. Azért a 90-es években alkotott egy-két remeket, a már eml... Több
Korrekt film nekem tetszett...szerintem jo az elgondolas csak meg a kivitelezesen lehetne csiszolni kicsit
Csak egy újabb Bay film. Ami látványos de üres. 5/10. De csak Adria Arjona miatt, mert szép. :)
Minőségi akciófilm, vagány hangulat és zenék. Nagyon jól és kidolgozottan megvoltak csinálva az akciójelenetek. Logikai hibából itt is akadt pár, de még így is élvezhető maradt. Ebben a kategóriában nem igazán láttam jobbat az utóbbi időben. 5*