Közösség

Vélemény:

66 Six Underground – Hatan az alvilágból

(2019)

Ryan Rynolds miatt....

SaSa Nézhetetlen  2025.04.16 20:11
0

...nem! Nem miatta nézhetetlen, hanem miatta voltam kíváncsi a filmre. De az első 15 perc gagyisága nagyon lelohasztotta a kedvemet. Az elcsépelt, gagyi akcióvígjátékok poénjai túlhúzva, a nyomorékabbnál nyomorékabb CGI-k benne... Olyan mértékben idétlen, giccses, hulladék az egész, hogy utána még belenéztem néhány ponton a filmbe. Megnyugvással konstatáltam, hogy az egész film ugyanilyen trágya. Szerintem ezt a stílust csak azok tudják élvezni, akik nem láttak igazi jó akciófilmeket, amiket valóságosan leforgattak. Kaszkadőrök mentek kocsikkal, ugrattak, két keréken egyensúlyoztak, karamboloztak. Valódi robbantások, rombolások... stb. A mostani filmekben nagyon meg akarják mutatni, nagyon pörgősre és látványosra akarják megcsinálni... De sajnos ez olyan, mint a mostani autók, mindenféle űrtechnikával telepakolva. Azoknak való leginkább, akik nem tanultak meg normálisan manőverezni, váltani, parkolni, fékezni, ellenkormányozni... És rábízzák magukat a szervóra, a radarra, a kamerára, érzékelőre, pittyegőre. Ezek a kamu felvételek ugyanennyire messze vannak a normális akciófilmek világától. Igazából lehet, hogy ez valakinek jó film. Számomra a teljesen befogadhatatlan kategória. És ha már itt tartunk, a 15 éves fiam szintén nem volt rá kíváncsi negyedóra után. Úgyhogy nem csak az én analóg agyam tiltakozik a film ellen. Ez szemét.