Six Underground – Hatan az alvilágból

Six Underground – Hatan az alvilágból

6 Underground
HE7EDIK

Hat, egyedi képességekkel rendelkező hős megrendezi a halálát, majd csapatba szerveződnek, hogy együttes erővel harcba szálljanak a világ leghírhedtebb bűnözőivel. A csapat rejtélyes vezetője Reynolds; a küldetéstudat mellett a vágy tartja őket össze, hogy töröljék saját múltjukat és… Több

Premier: 2019.12.10. | Netflix (2019.12.13.)

2022.12.22 Findzs

Semmi extra

Csak egy újabb Bay film. Ami látványos de üres. 5/10. De csak Adria Arjona miatt, mert szép. :)

2019.12.14 HE7EDIK

A kezdés egyből berúgta az ajtót, az Alfa Romeos rodeótól az embernek leesik az álla, azt hittem Bay ismét egy Bad Boys 2-vel rukkol elő, de sajnos a későbbiekben már közel sem tudja hozni ezt a szintet. Az is sokat elárul hogy Netflixre gyártott, sz... Több

2021.11.25 Harper

Pörgős akcióorgia

Azt tudtuk, hogy Michael Bay tud grandiózus látványfilmeket készíteni, de a Six Underground révén az is kiderült, hogy az akcióorgiáknak is nagymestere. Ez a produkció annyira pörgős, hogy szabályos biztonsági öv kell hozzá, legalábbis az elejéhez, mely nagyon "bekezd". A 6 fős kis csapat meredek bevetéseket vállal, miközben könnyedén és lazán szórja a poénokat is. A Six Underground leginkább a Fast & Furious-filmekhez hasonlítható, és bizony több területen is beelőzi azokat. Értékelésem az akciók és a pörgős tempó, illetve rendezés miatt: 70%. Talán nem az évszázad filmje, és kurosawai magasságokat se várjunk tőle, de szórakoztató és élvezetes 128 percet okoz, főleg, ha szeretjük az akciófilmeket.

2020.03.26 Shelby07

Ryan Reynold akármilyen szerepet játszik, jól áll neki. A film kicsit Deadpoolos volt, de pont ezért tetszett annyira. Izgalmas, akciódús és humoros volt, minden, ami egy jó filmhez kell. Mindenképp ajánlom megnézésre.

Ez Michael Bay első filmje, mely nem a mozikban, hanem valamelyik streaming szolgáltató kínálatában debütál. Szerző: hp

A Hatan az alvilágból Dave Franco és Mélanie Laurent második közös filmje a 2013-as Szemfényvesztők után. Szerző: hp

Értékelés: 5/10
(2019. 12. 18.)
Vasember light
Aki tényleg képes csak az akcióra koncentrálni, annak bátran ajánlom, sőt nyugodtan ugorja át a felesleges „karakterépítő” jeleneteket, nem veszít semmit. Több