A nyár sosem ér véget igazán, de az idő halad előre. Ginny (Kathy Bates), Mary (Diane Keaton) és Nora (Alfre Woodard) egykor elválaszthatatlan legjobb barátnők voltak, akik minden nyarat együtt töltöttek a táborban, ahol vidáman hancúroztak, viccelődtek és meghitt pillanatokat éltek át. Néhány… Több

Író: Castille Landon

48 Mindörökké nyár (2024)
Annak a korosztálynak készült, amilyenek a főszereplők. Egy csipetnyi nosztalgia egy csipetnyi humorral ötvözve, mégis sótlan.
Alapvetően aranyos, bájos film ez, de igazából semmi nagy eresztés. Így a háttérben okés volt más teendő közben, de szerintem itt meg is áll. Jószívű közepeske.
Nem is tudom...nagyon akartam szeretni ezt a filmet, de végtére is csak egy erős közepesre tudnám értékelni. Kedves és jó hangulatú, de sajnos nagyon felejtős.
A film 86 586 358 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 39 222 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
A forgatása Hendersonville NC-ben található Camp Pinnacle táborban zajlott az egyik nyári táborban, amelyet a 90-es évek Disney-filmjében, a Heavyweightsben is használtak.