A Bly-udvarház szelleme

The Haunting of Bly Manor
Istvaan

Sorozat áttekintés

1. évad (2020) - 9 epizód

A Henry James 1898-ban írt regényén alapuló film egy nevelőnő történetét meséli el, aki két árváról gondoskodik a Bly-udvarházban. Minden jel arra utal, hogy a vidéki kúriát szellemek lakják, akiket egyedül a gyerekek… Több

Premier: 2020.10.09. | Netflix (2020.10.10.)

2023.02.01 Török389133

Borzasztó unalmas, és értelme sincs sok.

2020.11.16 L.Regina

a nap véleménye

Manor and chill

Bár maga a történet nem tetszett annyira, mint a Hill House-szé, de ez így is megint egy nagyon erős horrorsorozat lett. Jó volt a helyszín és a korszak: az udvarház és környéke gyönyörű és hangulatos, tökéletes melegágy a szellemeknek. Apropó, szell... Teljes kritika

2020.10.29 indingo

Tetszett, hogy különféle időszakokba kalauzolja el a nézőket a sorozat. Izgalmas és helyenként félelmetes, remek atmoszférájú történet. A csavar fordul egyet című történetet már ezerszer feldolgozták, de ez lett eddig a legjobb.

2022.03.26 JRD

Érdemes a figyelemre...

Nem a legjobbak egyike, sőt sokban hasonlít a Hill-házra, de szórakoztató, kissé szövevényes és néha baromi "székbőlugrasztó". Ne kezeld horrorként. Jó választás, ha valami hosszabbat akarsz nézni! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

2019. feburár 21-én jelentette be a Netflix, hogy új címmel, új történetekkel és karakterekkel készül A Hill-ház szelleme második évada.Szerző: hp

A Bly-udvarház szelleme a 2018-as antológia horrorsorozat, A Hill-ház szelleme 'szellemi folytatása'. A két széria kreatív stábját ugyanazok az alkotók erősítik, de a történetek nem kapcsolódnak egymáshoz. Szerző: hp

Értékelés: 8/10
(2020. 10. 26.)
Szerelem és reszketés a Bly-udvarházban
A Bly-udvarház szellemét kísértethorrorként árulja a Netflix, de valójában a kísérteteknél jóval földhözragadtabb, valóságosabb horrort parafrazál: a múlt érzelmi szellemeinek életünk végéig kísértő átkát. A Netflix sorozata nem félelmetes, inkább végtelenül szomorú és tragikus. Több