Vadászat

Vadászat

The Hunt

Hivatalos tartalom

Egy tucat ismeretlen élete legdurvább kalandjába csöppen, amikor egy réten tér magához. Ekkor még sejtelmük sincs róla, hogy valamennyien egy kegyetlen játék kiszemelt játékosai; a hamarosan kezdődő vadászat során ugyanis emberek az elejtendő zsákmány.
Egy a weben terjedő konspiráció mögé bújva… Több

Rendező: Craig Zobel
Forgatókönyvíró: Nick Cuse, Damon Lindelof
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Japán
Premier: 2020.03.11. | SkyShowtime (2025.03.01.) | Netflix (2025.05.15.)
Emma Roberts

2025.06.15 Antal

Nekem tetszett. Csak ajánlani tudom. 5/5

2020.12.01 Kóborló

a nap véleménye

Vadászokból prédák

Elég sok pozitív véleményt olvastam elöljáróban a Vadászatról, és mivel mindig szerettem azon témaválasztást, mint ami ennek a filmnek az alapjait is szolgáltatja, az én kíváncsiságomat is kellőképpen felébresztette eme hányatott sorsú produkció. Hán... Teljes kritika

2021.12.04 Harper

Tarantinót idézően jó

Craig Zobel rendező egy Tarantinót idézően jó akcióhorrort készített tavaly, melyet mindenképp érdemes megnéznie annak, aki szereti a különleges horrorsztorikat, fekete humorral, véres akciójelenetekkel és izgalmas fordulatokkal. A The Hunt ugyanis éppen ilyen film. Hatvanadik hozzászólásomnak ezért választottam ezt a filmet. A központi karakter sokáig kétséges, de miután egyértelművé válik, körmöt lerágva izgulhatunk a szexis Crystal (Betty Gilpin) megmeneküléséért. A hölgy szokatlan profizmussal irtja az életére törőket, kinyomozva azt a szervezetet, mely vadászatokat tartva gyilkolássza az elrabolt és kiválasztott "versenyzőket". Kiderül: a szervezők és a résztvevő áldozatok is egy adott őrült terv részesei. A csattanó ütős és meglepő. Értékelésem: 85%. Aki bírja a véres üldözéseket, feltétlenül vállalja be. Nem fog csalódni.

Egy jól sikerült slasher, ami megmozgatja a fantáziát a nézőben. Hilary Swank a végén nagyot dobott a kissé lelassuló történeten. Tetszik benne, hogy a gyilkosok repertoárja széles, a mérgektől az íjig, de a béna katonai tanácsadó idegesített. Sajnálom, ez így három csillag.

A film összbevétele 10 891 809 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 38 300 forintot termelt.

A filmet 2020. március 13-án mutatták be a mozikban, viszont a koronavírus terjedése miatt bezárták a mozikat, így további jegybevételei nem voltak a filmnek. Így a forgalmazó stúdió, a Universal 2020. március 20-tól 48 órára 20 dollárért elérhetővé tette a filmet különböző streamingszolgáltatok kínálatában.Szerző: Kóborló

Értékelés: 8/10
(2020. 04. 06.)
Az év legszórakoztatóbb filmjét már nem fogjuk moziban látni
A Vadászat horrort ígér és szatírát nyújt, ennél aktuálisabb pedig nem is lehetne. Több