Torrente 3. - A védelmező

Torrente 3. - A védelmező

Torrente 3: El protector
Cikkek

Spanyolországba látogat Giannina Ricci, Európa parlamenti képviselő. Célja, hogy fényt derítsen az egyik multicég üzelmeire és bezárassa a környezetszennyező vállalatot. A cég vezetői el akarják tenni láb alól a kellemetlenkedőt, ezért merényletet terveznek ellene. Mivel biztosra akarnak menni, José Luis Torrentét bízzák meg a képviselőnő védelmével. Sőt, az "elit" alakulat tagjait is ő választja ki, és készíti fel a feladatra. A hülyék gyülekezetével - akik még rajta is túltesznek - Torrentének a világ legidiótább bandáját sikerül összehoznia.

Ország: Spanyolország
Premier (HU): 2007.05.08.

2025.01.02 Di Canio

Szokásos poénokkal teli rész ez is. Hozza az eddigi részek színvonalát.

2017.05.24 Sem Rorrey

Ezekben a filmekben nekem egyáltalán nem számít, hogy mi történik, vagy jók-e az effektek, stb., a lényeg, hogy kikapcsoljanak, szórakoztassanak. Na, a Torrente filmek ezeknek a követelményeknek 110%-ban megfelelnek.

2020.12.20 Interfectorem Sabnock Nézhetetlen

A harmadik rész is unintellektuális és agysorvadást okozó, nulla, értéktelen gagyi alkotás. Szégyen az egész stáb, de főleg a rendező, aki nem gyengén valamilyen szer hatása alatt csinálhatja ezeket a filmeket.

2019.01.17 kristoftoth21

Csak a szokasos, semmi kulonos. Ha ertekeled Torrentet ez is tetszeni fog. Lehet, hogy egy alpari suttyo, de pont ez a lenyeg, tekintve hogy az egesz egy tarsadalomkritika, szatira, az viszont profi modon. Akinek nem tetszik annak a mufajjal van inkabb gondja. Hozza a formajat de nem emelkedik ki semmelyik kozul se. Jo film. 7/10

A testőr (1992) című film paródiájának készült. A piszkos tizenkettő (1967) és a Rózsaszín párduc Closeau felügyelője is inspirálta a filmet.Szerző: Thibo84

El Fary első és egyetlen élő szereplése egy Torrente-filmben. Torrente El Fary megrögzött rajongója.Szerző: Thibo84