Űrpiknik

Az egyetemista Panna már gyerekkora óta próbál jeleket küldeni az univerzumba, amelyekre hiába vár választ. A lányt az egyetemen sem veszik komolyan, rövidesen azonban látogató érkezik a Földre, akit Pannához hasonlóan szintén kirekesztettek a társai.

A Fiú közli a lánnyal, hogy bolygója a… Több

Forgatókönyvíró: Badits Ákos , Benedek Ágota
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2021.07.01. | Cinego (2021.11.30.) | Filmio (2022.02.03.)
Forgalmazó: MoziNet
Takács Zalán
Takács Zalán

2024.04.21 Emmersson

Ripacsrettenet

Ahogyan a felöklendezett gyomortartalomról sem folytatunk filozófiai eszmecserét, úgy erről az ócska, hitvány valamiről sem írok semmit. Ripacs, tehetségtelen humanoidok tébláboltak rossz forgatókönyvből készített gyenge filmben. SzekundOrszégyen!

2021.10.16 Timike

Jó karakterekkel dolgozó magyar filmecske. Érdekes a műfaj, helyenként humoros is.

2023.02.20 Dorkateo

Különös kegyetlenséggel elkövetett paródia

Olyan a film, mint egy nehezen induló kapcsolat. Eleinte minden jelenet felénél majdnem elkapcsoltam, mert unalmasnak, érthetetlennek találtam, de aztán jött valami meglepő fordulat, és maradtam.

2021.07.01 Turro

Már egy ideje a magyar filmipar feltámadásáról beszélhetünk az Űrpiknik, pedig folytatja ezt a sikerszériát. Én imádtam, szerintem rendkívül aranyos történet, amely nagyon könnyed és szórakozttató is egyben.

A film 4 273 885 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 3 426 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A stáb számos átalakított eszközt használt díszletként, köztük egy szögbelövőt lézerfegyverként.Szerző: csd

(2021. 07. 08.)
Zalatnay Sarolta hangja a világűrben is terjed
Badits Ákos a Terminátor 2 parodisztikus szocreál verzióját tákolta össze, melynek nosztalgikus buhera-jellegéhez tökéletesen passzolnak Zalatnay Sarolta fülbemászó slágerei. Több