Nehéz film. Azt hiszem, szándékosan bontakozik ki olyan vontatottan a cselekmény, hogy azt hisszük, ez egy langyos idilli állapot, ami a megszolgált és megérdemelt boldogság unalmas képe. Majd szép sunyin beszivárog az aljasság, ami azután teljességében színre lépve egyetlen csapással mindent szétzúz, mint a sztálinista rendszer feljogosított rendtevője.
Szerintem a kislány figyelemreméltóan alakította a szrepét. Nagyon tetszett a történet, mégha kicsit néha unalmasnak tűnt is, jó képet ad a sztálini időkről.
Egy igazi sztori oroszokról, oroszoktól. Nagyon megfogott, magával rántott. Különös ürességet éreztem, mikor végetért.
Nagyon különleges hangulatú film, inkább hangulatfilm! A jó kedély a film erénye. Olyan érzésem volt, mintha egy családias környezetbe kerültem volna! A színészek annyira természetesek és megnyerőek voltak, amennyire csak lehetséges. Mihalkov, Menchi... Több
Jól indult és nagyon tetszett a felállása a filmnek de sajnos rossz anyaggal dolgoztak. A filmmel első ránézésre semmi bajom nem is lehetne, hisz adott volt egy egész pofás kis történet azonban szerintem túl lett pörgetve az egész és ez nem tett jót neki.