Én alapból nem szeretem az ilyen filmeket, ahol biztosra tudom, hogy mindenki, aki figyelmet kapott a filmben, meghal a végére. Bár itt más is közrejátszott: az irreális viselkedés. Amikor menekülni kellett volna, megálltak. Mikor meg meg kellett vol... Több
Ez a rész az egyik legostobább, de ez a kedvencem mind közül. Baró kis széria volt ez. Remélem, hamarosan jön a hatodik.
Na ez már csak a bevételről szól...unalmas, sablonos, és eléggé lapos. Ezerszer lerágott csont, nem is értem ezt a részt miért csinálták? Az első részeket már itt csak megerőszakolták.Sajnálom.
A baj hogy teljeses paródia lett ebből a sorozatból és csak a részek halmozása a cél a abszurdabbnál abszurdabb halálesetekkel. Kár érte, pedig bírtam a filmet.
2011-ben eljött az ötödik Végső állomás film, melyet Steven Quale hozott el nekünk. Az a Steven Quale, aki a nagyszerű James Cameron keze alatt dolgozott. Annyiban tehát biztosak lehetünk, hogy a film nem fog rosszul kinézni. Ez be is bizonyosodik. I... Teljes kritika
Mindenképpen a helyükön voltak azok a dolgok amik az ilyen filmeket naggyá teszik. Nagyon remek film lett. Én személy szerint oda voltam érte teljesen. Nagyon jól hozták össze a történetet a karakterekkel és ettől nekem nagyon hangulatos lett.
Egyenesági romlás. Az első rész még jó volt és új de az 5. nekifutás már nagon gyenge és érthetetlen és az összekapcsolás az első résszel is nevetséges. A halálok is értelmetlenek és irreálisak. Nem tetszett ez a halálkijátszás új technika sem. Simá... Több
Egy hosszú főcím után egy csapatépítő tréningre induló brigáddal nyitunk. Aktuális látnokunk meglátja, hogy a híd, amin a buszuk átmegy, le fog szakadni. Ezért balhézik, páran túlélik. Itt az első rész után főhősünk szintén gyanús a szerveknek. :) A nagykönyv szerint a túlélők elkezdenek hullani. Tony Todd pedig ott somfordál a háttérben. Mond egy új megoldást a halál ellen, miszerint öljenek meg valakit, amivel kiváltják az életüket. :) A feka srác meg is teszi egy melóssal (a végén kiderül, hogy nem sokra ment vele, mert amúgy is meghalt volna). A látnok haverja meg a szöszi csajt hibáztatja. (Ez nem újdonság, mert a 3. rész óta mindig megkattan valaki.) De itt a csavar: a látnok halt meg előbb, és nem derült ki, mi lett vele. Azt hiszik, túlélte. Ezért bekattan, és végezni akar vele. Megöl egy nyomozót, majd őt öli meg a látnok. Már megkönnyebbülve indulnak repcsivel Párizsba, és bumm, egy cameóval az első részből leleplezik, hogy ez egy előzményfilm. :) Én egy közepest adok neki. Mikor megkezdtem, még le akartam pontozni, de a film második fele mentette a dolgot.
Már a sokadik bőrt húzták le róla. Nagyon átlagos lett, holott ezeknek a filmeknek korábban mindig volt egy varázsa.
Jobb volt, mint a harmadik vagy a negyedik rész. Jobbak voltak az effektek, a szereplők, a történet és az egyek halálesetek ábrázolása is.
Túl kiszámítható, túl unalmas és túl fölösleges lett, látszik rajta, hogy az alkotóknak nem maradt már ötlete!
Szerencsére a 4. rész után már 3 évet sem kellett várni egy folytatásra, mert 2011-ben jött is a következő - természetesen a kötelező 3D-vel, ami nem meglepő módon semmit nem ér. Na de kap 3 csillagot, mert a végén még én is meglepődtem, és nagyon úgy néz ki, hogy végre egyszer s mindenkorra lezárták a sztorit.