Végső visszaszámlálás

Végső visszaszámlálás

The Final Countdown

Hirdetés

A Csendes-óceánon járőröző Nimitz atommeghajtású repülőgép-anyahajót és a fedélzetén lévő repülőgépeket egy mágneses vihar magába szippantja. A Nimitz negyven évet utazik vissza az időben, s a legénység legnagyobb meglepetésére a japán invázió előtti napokba, Pearl Harborba érkezik. A hadihajó parancsnoka (Kirk Douglas) szembesül a hihetetlennel: a japán légierőre megsemmisítő erejű csapást mérve megakadályozhatja a történelmi tragédiát.

Rendező: Don Taylor
Premier (HU): 1988.05.05.

2025.01.05 SaSa

Szerény teljesítmény

A film számomra inkább unalmas volt, mint izgalmas. A színészi játék nagyon gyönge volt. Próbáltam olyan szemmel nézni, hogy régi a film, és ahhoz képest milyen... de nem tetszett sehogyan sem. Talán emiatt éreztem eseménytelennek is az egészet... Ne... Több

2024.09.28 Majorkas

A legjobb háborús sci-fi

Évente újranézős kedvenc. Egyedi műfaj, nagy nevek, kevésbé kiszámítható befejezés. A vadászrepülőgépek és a haditengerészet szerelmeseinek szigorúan ajánlott. Csavaros zárójelenete sem utolsó. Korabeli filmek között élen jár.

Na ez nem sikerült.Rossz rendezés,és a színészek sem találják a helyüket!Sajnálatos módon elég nagy nevek "égnek" úgymond ebben a moziban!

2024.03.05 Sandor

Nem öregszik

Jól megírt történet, szépen filmesítve. Annak idején sok film készült az US haderejének vonzó bemutatására. Ez kiemelkedik az átlagból. Megmozgatja a fantáziánkat. Cirka tíz évente újra megnézem, még mindig friss.