Végtelen történet

Végtelen történet

Die unendliche Geschichte
Kardos

Bastiannak (Barret Oliver) nagyon hiányzik édesanyja, aki nemrégiben hunyt el, ráadásul az iskolában is problémái vannak. Az otthoni helyzet sem igazán egyszerű, édesapja állandóan a tanulással gyötri a fiút, akinek szerinte kevesebb időt kellene álmodozással töltenie. Egy napon Bastian… Több

Ország: Németország
Premier (HU): 1986.12.18.

2023.08.19 Ergit

Újra kellene forgatni ezt a filmet a mostani technikákkal, mert a történet kifejezetten megérdemli, fontos, hogy mindenki része legyen, ha már a könyvet sem olvasta el.

2017.07.17 Deku

Elég rég volt már, hogy én ezt a filmet megnéztem, az rémlik, hogy tökre oda voltam érte. Simán elvarázsolt és látványilag sem volt probléma persze az akkori időkben még.

2019.05.05 Fekete Gandalf

Nagyon régi fantasy, talán az első elfogadható fantasy-k egyike. Kalandos film, a kor technikájának megfelelő, de maga módján egyedi és mesés megoldásokkal és díszletekkel.

2021.09.22 Klauka89

Gyerekkoromban láttam utoljára, akkor nagyon szerettem. 32 éves fejjel újra megnéztem, és magával ragadott, főleg, amikor Gork beszél a semmiről.

A film a regény feléig követi a cselekményt.Szerző: ps

Értékelés: 10/10
(2015. 06. 28.)
Ha egyszer lesz gyerekem, rongyosra fogom nézetni vele ezt az alkotást, addig a saját örömömre nézem újra és újra, mert Fantáziaországra nem lehet ráunni! Több