Egy igazán különleges thriller, amely egyszerre sötét, gondolatébresztő és látványos. Park Chan-wook rendezése tele van apró részletekkel és vizuális trükkökkel, amelyek folyamatosan fenntartják a feszültséget, és egyedi hangulatot kölcsönöznek a filmnek. A történet lassan bontakozik ki, és bár a film néhány ponton előre láthatónak tűnhet, a rendezés kreativitása és a karakterek komplexitása miatt mindig van valami, ami meglephet. Kidman és a többi színész hitelesen, erőteljesen játszik, a karakterek jól kidolgozottak és érdekesek. A film nem a látványos akcióra vagy gyors tempóra épít, sokkal inkább a feszültségre, a hangulatra és a pszichológiai játékokra. Van benne valami különös, hipnotikus báj, ami miatt az élmény hosszú ideig velünk marad, és közben folyamatosan gondolkodtat. Bár nem tökéletes – néha túl művészi vagy kissé túlbonyolított –, összességében egy izgalmas, jól megkomponált thriller, amely megéri a figyelmet. Kifejezetten azoknak ajánlom, akik szeretik a sötét, stílusos és gondolatébresztő filmeket, ahol minden jelenetnek van valami plusz jelentése vagy hangulata.
Izgalmas film volt annak ellenére, hogy nem egy pörgős darab, de volt benne valami, ami megfogott. Tetszett a kicsit esetlen főszereplő karaktere, akiben ott szunnyad a gonosz.
Rémes lett, kár volt belevágni a nagy nevek most is magukhoz édesgettek pedig semmi érdeme nem volt. Elkeserítő alkotás lett. Az elejétől kezdve untatott ez a film, alig kapcsoltam be és már a végére kívánkoztam. Sajnos nagy áttörést hiába vártam volna tőle nem lett semmi ilyen benne.
Na, ilyen az amikor az átlagos - vagy attól egy morzsányival jobb - filmet az húz fel. hogy jó színészt találnak a szerepre és az oda is teszi magát. Bár ebben a filmben Nicole Kidman a nagy név, nem kedvelem és ebben a filmben kifejezetten nem is tetszett a játéka sem. Ellenben amit Matthew Goode és Mia Wasikowska letett az asztalra, a nagyon élvezhető volt. Nem egy bonyolult film, nagyjából hamar tudható, hogy mi lesz a vége. De így is élvezhető volt az alakítások miatt.
Wentworth Miller eddig két filmet írt, de sajnos egyik se valami nagy durranás. Ráadásul a kettő közül ez a rosszabb. A sztori nem túl érdekes, igazából annyi az egész, hogy három őrült van összezárva egy házban és várjuk, hogy mi sül ki belőle. Ezt ... Több
Jó az elképzelés de a gárda ami ezen a filmen dolgozott nagyon lusta lehetett mert nincsenek jól megformálva a karakterek és a legegyszerűbb megoldásokkal megy végig a film a játékidején. A szereplők jók és a képi világis kb ezek teszik nézhetővé a f... Több
Fordulatos és szépséges film, nekem nagyon bejött, szeretem a mentális betegségeket boncolgató / megközelítő műveket. A film hangulata és rendezése szerintem nagyon jól sikerült, nekem teljesen átjött és időről időre újra nézem.
Nagyon durranásra és valami különlegesebbre számítottam a beharangozó alapján. a szereposztása figyelemre méltó, de a történet középszerű.
A film mondanivalójára nem sikerült rájönnöm. Nem volt rossz maga a film, de ahonnan elindult a sztori másfél óra múlva is ugyanott tartott. Na jó páran meghaltak közben.
Nem tudom pontosan mit láttam. Picit azért lehettek volna konkrétabbak a készítők, misztikus volt és lendületes, de ha el kellene mesélni, hogy miről szólt nehezemre esne.
Elég jól indult, azt gondoltam végre látok valami igazán jót. Aztán kopp! Rájöttem, hogy mégse. A drámai kezdés után szinte nem történik semmi a filmben, ami érdemre való lenne. Unalmas, üresjáratokkal teletűzdelt. Egy az, hogy nagyon nehezen indulna... Több
Sokkoló, elgondolkodtató, néha valamilyen szinten gyönyörű is, szóval egy tökéletes film. Még a trailer és annak zenéje is elvarázsolt. Mindenképpen igényes és jó filmet volt szerencsém látni, de azért nem nyűgözött le annyira amennyire vártam.