Lassan már 40 éves lesz, de a kor inkább csak még szebbé tette. A legjobb egész estés magyar animációsfilm!
Kedvenc magyar animációs mesém, amely időtálló alkotás! Eszméletlenül jó történet, vicces jelenetekkel teli, aranyos kis animációs mesefilm. Gyermek voltam amikor elsőre láttam, akkor nagyon tetszett, most a mai nap sikerült megnéznem újból, véleményem semmit nem változott, aranyos, olykor vicces jelenetekben bővelkedő alkotásnak tartóm. Többször nézős mesefilm, amely máig napig elbűvöl. Értékelés: 10/10
Az egyik legszebb mese amit valaha láttam. Őszinte, nyílt és természetes, minden felesleges cicomát kerül.Nem célja a hírnév és hogy sokan nézzék meg. Az ilyen mesék lesznek mindig a legjobbak.
Az egyik legnagyobb magyar mese. Személy szerint ez az egyik kedvencem volt annak idején. Nagyon érzékletesen ábrázolja az embert és azt hogy milyen összetartás van a kis rókák között.
Nagyon szeretem a régi magyar rajzfilmeket is és a Vukot is. Szerintem minden magyar gyerek annó látta már ezt a rajzfilmet. Igazi kultuszfilmünkké vált a Vuk. A zenéje szinte beleégett az agyamba annyit néztük a családommal gyerekként. Jó emlék. Ajánlom.
Egyik kedvenc kötelező olvasmányom volt általánosban. Már a könyv is tartalmazott képeket, így a filmbeli ábrázolás nem volt újdonság. Nagyon aranyos mese, aminek sokkal komolyabb értelme is van, mint amit elsőre be tud fogadni a néző. Persze gyermek... Több
Kész kínlódás volt, mire a végére értem ennek a filmnek. Nagy nehezen sikerült egyszer végignézni, de nem okozott nagy meglepetést. Csalódás volt, nem ajánlom.
Az egyik legjobb magyar mese, ami valaha létezett és a film sem lett semmivel rosszabb- Nagyon szerettem gyerekkoromba. Egy ideje nem néztem meg újra de abszolút minden gyereknek kötelező
Remélem, hogy a mai kor gyermekei is legalább olyan csodálattal képesek nézni ezeket a klasszikus meséket, mint mi annak idején. Zseniális mesefilm volt a maga idejében, és azt gondolom, hogy máig nem veszített az értékeiből.
Nagyon kedves mesefilm, sokszor láttam és ha egyszer lesz gyerekem neki is meg fogom mutatni. Annyira bájos, ártatlan és az életre nevel. A Simabőrű...