X-Men: Az elsők

X-Men: Az elsők

X: First Class
Sziszi

A hatvanas évek Amerikájában járunk, közeleg a kubai rakétaválság. Két különös képességekkel rendelkező fiatalember megismerkedik egymással. Míg egyikük képes a gondolatok olvasására, másikuk a fémek felett rendelkezik hatalommal. A többi mutánssal karöltve szembenéznek az emberiségre… Több

Rendező: Matthew Vaughn
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2011.06.02. | Disney+ (2022.06.14.)
Nicholas Hoult
Jennifer Lawrence

2023.07.30 Lipót Testvér

Tökéletesen leírja Xaviert és Magnetót.

Zseniális. A Pokoltűz Klub nagyon ott van, habár sokkal agresszívabb a stílusuk, mint a képregényekben. Magnetó karaktere kibontakozik, Mystique eredettörténetére fény derül, felbukkan a nagy kedvencem, Vészmadár, aki a képregényekben egy ötvenes ír bá' volt, néhány képregényekben nem említett karakter, még a jó öreg Logan mester is látható pár – igen vicces – pillanatig. Minden benne van, ami csak benne lehetett. Xavier hibái itt jobban láthatóak, mint bárhol máshol, ami leírhatatlanul tetszik.

2017.03.06 Laca//Ho/rr/oR//

Nagyszerű film, remek színészi gárdával felállított filmet hoztak létre. Látványban gazdag és remek ahogy kibővítették a történetet a múlttal együtt.

2019.08.30 Interfectorem Sabnock Nézhetetlen

Továbbra sem értem,miről szólnak ezek a filmek?Nem értem a koncepciót,és nem tudom,hogy mi itt a lényeg? Féljünk tőlük,szeressük őket. Én megoldom. Nézhetetlen amerikai semmi.

2017.07.17 Deku

Mindig is nagyon tetszett és szerettem az X-Men filmeket. Viszont ez volt az első olyan amire azt mondtam, hogy ez eszméletlenül király volt. Sokkal jobban illettek a színészek a karakterekhez.

A Cerebro jelenetnél látható a fiatal Küklopsz aki baseball játékosként volt látható, a másik személy pedig aki a jelenetnél feltűnik, a fiatal Ciklon. Szerző: Shelby07