78 Zsákutca (2003)
A kép forrása: Lions Gate Films Inc.

78 Zsákutca (2003)
Először azt gondoltam, egy gagyi horror lesz, de egész idő alatt megvolt a feszkó, ugyanakkor szétröhögtem magam egyes jeleneteken. Inkább horror vígjátéknak mondanám. Viszont a vége elgondolkodtató. Tetszett.
Egy film ténylegesen sokféleképpen lehet beteg. Ez a kifejezés vonatkozhat egy alkotás humorvilágára, látványára, vagy éppen problémáira, gondolatiságaira, és még számos egyéb dologra is. A probléma általában akkor szokott jelentkezni, amikor az alk... Teljes kritika
Nem az az agyoneffektelt, látványvilágra építő film, de éppen ezért jó. A történet érdekes és zavaros, hiszen a végéig nem derül ki, hogy mi a fene folyik itt. Viszont akkor egyből összeáll a kép és minden érthetővé válik. Inkább thiller, mint horror. Végig van egyfajta szorongás az emberben míg nézi.
Remek kis horror, ami lehetett volna tökösebb, a végét tekintve adott volt az egész filmnek konkrétan bármi, hogy igazán ász és eszelős legyen. Ettől függetlenül nincs más panaszom, Lin Shaye RAGYOG, konkrétan olyan parádésat alakít benne.