2018.02.12 15:08 zsszolnok Olvasottság: <100x
0

A legbolondabb férfi is megváltozhat egy nő kedvéért

A maga nemében remek vígjáték. Az alap történet érdekes.Főszerepben a 40-es éveihez közel járó szingli férfi,és orvosa. Az előbbi hipochonder,a szó legszorosabb értelmében. Visítófrászt kap minden olyan élethelyzettől, ahol bacilusok jelenhetnek meg.

Utóbbi pedig,pályafutása kezdete óta a háziorvosa. Néha ki nem állhatja, néha sajnálja, de már majdnem a barátja is valami fura módon. Miközben próbál segíteni a szerencsétlen "bolondnak", aki mindent felforgat maga körül,megkezdődik a bonyodalom. A fura "barát" beeszi magát a mindennapjaiba,a hálószobába,a családi fészekbe.

A legbolondabb férfi is megváltozhat egy nő kedvéért

Ekkor elhatározza, hogy leszereli bármi áron,de mivel kedveli,ezt úgy próbálja elérni,hogy végre Nőhöz juttatja. Randikat szervez,amik sorra csődöt mondanak. Nincs mit tenni,egy módszer marad a gyógyítás érdekében,a sokk terápia. Cserkisztáni gyökerei révén, elviszi egy önkéntes orvosi segítséget nyújtó szervezethez,akik Cserkisztánból érkező menekülteket látnak el. Az országban épp szabadságharc dúl,orvosi ellátás nagyjából nulla. Elcserélődik a személyazonossága a felkelők vezetőjével, akiért doki bácsink férjezett húga éppenséggel rajong. Kihasználva a helyzetet,hogy egy vezető bőrébe bújhat, eljátssza a macsót,de így muszáj leküzdenie a baciktól való félelmét,és közben belezúg az orvosa húgába, aki szintén odáig lesz érte,hisz a nagy vezért látja benne. Természetesen minden kiderül, és a végén mindenki derül. Érdekes mondanivalója talán az a filmnek, hogy még a legbolondabb Férfi is megváltozhat egy Nő kedvéért,illetve az,hogy egy elérhetetlennek tűnő Nőnek olyan pluszt mutatva, akik nem vagyunk,a közelébe kerülhetünk,és megszerettethetjük ezáltal magunkat.

vígjáték

A majd negyven éves Romain Faubert egyedül tengeti napjait, barátok, barátnő, család nélkül. Ez nem csak visszahúzódó személyisége miatt van így, de különös betegsége is... több»

0