Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#21

krimi | thriller

Miután egy nagyszabású, bandákkal kapcsolatos rajtaütés során pánikrohamot kap, egy elit rendőrségi taktikai egység tagja kénytelen elhagyni a testületet. Ráadásul a férfi... több»

The Better Sister
#22

thriller

Chloe a férjével, Adammel és fiával, Ethannal éli az életét, miközben nővére, Nicky függőségével küzd. Adam meggyilkolása régóta rejtegetett családi titkokat tár fel, és... több»

Tightrope!
#23

dráma | vígjáték

Egy okoskodó magánnyomozó városokat szel át, miközben rég elveszett szerelme után epekedik, és az 1950-es évek drámáját pofonegyszerű vígjátékká alakítja át. több»

Rendező: Fax Bahr, Adam Small

Szereplők: Ty Burrell

#24

vígjáték

Egy neves MMA-harcos zsonglőrködik az életével a ringben zajló küzdelmek és a hétéves fia nevelése között. A fiú iskolájában történt incidens után a nő kénytelen... több»

Földi Éden – Bolygónk érintetlen vadonjai
#25

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

Délkelet-Ázsia szívében találjuk Borneó trópusi szigetét. Körülbelül akkora, mint Texas állam, az itteni ősi erdők pedig már 140 millió éve változatlanok. Egy sziget, ahol nincs... több»

Skócia, az új vadon
#26

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Skócia a vadon újabb szakaszába lépett; az ifjúság szenvedélye és az innováció szelleme által fűtött újravadonosítás a XXI. század legfontosabb ügyévé vált. több»

Ókori megapoliszok
#27

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

Elhagyatott vidéken állt egykor három óriás, három mestermű: három hatalmas civilizáció jelképe: Karthágó, Trója és Perszepolisz. több»

Hitler és a náci társadalom
#28

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

A 20. század egyik legkritikusabb, végzetes következményekkel járó napja 1933. január 30-a volt, amikor Hitler hatalomra jutott Németországban. Miként emelkedhetett ilyen gyorsan a... több»

Safe Harbor
#30

thriller

Tobias, a tehetséges hacker és ambiciózus legjobb barátja, Marco be akar törni a technológiai milliárdosok klubjába. Fejest ugranak a szervezett bűnözés káoszába, amikor keresztezi... több»

#31

akció | animáció | fantasy

Netflix (2024.05.23.)

A szökevény Juzo Fujimakit megzsarolják, hogy vegyen részt egy versenyen, ahol halálos harcművészekkel kell megmérkőznie. több»

Zokie és Ruby szerint a világ
#32

animáció

TV-ben (Nickelodeon, csütörtök 01:33)

Ruby Studebaker és legjobb űrlénybarátja, Zokie Sparkleby filmre veszik Tres Leches-i kalandjaikat. Ruby egy barátjával, Earl mókussal tanítja Zokie-t a Földi dolgokra. Zokie pedig... több»

A nácik titkos tudományai
#33

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

Amikor a II. világháború végén összeomlott a náci birodalom, napfényre kerültek a harmadik birodalom legsötétebb titkai, bemutatjuk mindet, a biológiai kísérletektől a mérnöki... több»

Raymond Blanc – Királyi konyhakertek
#34

dokumentum

TV-ben (Tv Paprika, csütörtök 01:33)

Raymond útja a lenyűgöző Hampton Court Palotába visz. Az impozáns palota árnyékában csodálatos fallal körülvett kerteket talál és a kert gondnokával, Hilary-val beszélget, aki... több»

Let's Have Kids!
#35

vígjáték

Két legjobb barátnő, Emma és Phoebe úgy döntenek, hogy egyszerre esnek teherbe, hogy együtt vágjanak neki az anyaságnak, de barátságuk próbatétel elé kerül, amikor ez csak az... több»

The Arch Project
#36

dokumentum

Reeves és Hollinger a kíváncsiságtól hajtva találkozik a világot formáló újítókkal, miközben feltárják az úttörő ötleteik és eredményeik mögött rejlő inspiráló... több»

#37

dráma | életrajzi | krimi

Fabrice Arfi újságíró „D'argent et de sang” című 2018-as könyve alapján, amely a francia média által „az évszázad csalásának” nevezett, több milliárdos szénadócsalásról... több»

#38

dokumentum

Az Afrika déli csücskénél húzódó keskeny partvidék rengeteg állatnak ad otthont, köszönhetően a két óceáni áramlatnak, amelyek a szemközti partok mentén sodródik. Fedezze fel a... több»

Rendező: Claudio Velasquez-Rojas

Szereplők: Tapfuma Makina

#39

dokumentum

Az óceánfenék évszázadok óta otthont ad a tengeri élőhelyekké átalakult, elsüllyedt hajóknak. Felfedezhetjük a világ minden táján található rendkívüli roncsokat, és... több»

Rendező: Andrew Killawee

Vad Földközi-tenger
#40

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

A három kontinens találkozásánál fekvő Mediterráneum a világ egyik legsokszínűbb élővilágú területe – egy igazi „biológiai olvasztótégely”, ahol nemcsak a fajok, de az... több»