Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#1

horror | thriller | vígjáték

A film 1965-ben játszódik New Yorkban, és a legendás horrorklasszikus, a Rosemary gyermeke előzményét meséli el, feltárva, mi történt a lakásban, mielőtt Rosemary beköltözött.... több»

Double Booked
#2

thriller

Egy önsegítő író és terhes felesége egy távoli faházba tervez kiruccanást, de már ott találnak egy másik párt. A hóvihar csapdába ejti őket, és egy rendszerhiba miatt egy... több»

#3

romantikus | vígjáték

Minnie és Quinn egy szilveszteri buliban hamar rájönnek, hogy van köztük valami közös - ugyanabban az évben, újév napján születtek, ugyanabban a londoni kórházban, egy perc... több»

#4

dráma

A film Jézus tanítását és személyiségét mutatja be a legközelebbi tanítványai társaságában. Az alkotás esszenciája, hogy a testamentumoktól eltérően Jézus keresztre... több»

#5

dráma | krimi

Sean Magyarországról menekült az '56-os forradalom után. Életét a hatalom és a diktatúrák elleni harcra tette fel, és egy anarchista csoport tagja lett. Főnöke, Ann szerelmes belé.... több»

#7

vígjáték

Netflix (2024.05.06.)

Tom Brady szembenéz a beszólásokkal ebben az élőben közvetített, sztárokkal teletűzdelt stand-up műsorban, amelynek házigazdája Kevin Hart. több»

Szereplők: Kevin Hart, Tom Brady

#8

vígjáték

Netflix (2024.05.05.)

Katt Williams komikus valós időben engedi el magát, amikor május 4-én színpadra lép a Netflix második élőben közvetített stand-up eseményén. több»

Szereplők: Katt Williams

The Wedding Banquet
#9

romantikus | vígjáték

Wai-Tung, egy meleg tajvani-amerikai beleegyezik, hogy a zöldkártya megszerzése érdekében feleségül menjen Wei-Weihez. Amikor a szüleik meglátogatják őket az esküvőre, Wai-Tung... több»

#11

horror

Dr. Eric Prince régész drámai felfedezést tesz egy kis karibi szigeten, amely egy ősi, fejlett őskori társadalomra utal. Az ásatás közben találkozik a titokzatos és gyönyörű... több»

#13

horror | sci-fi

A Harry és Meg tudósok által kifejlesztett Quadrant sisak lehetővé teszi, hogy az elméd egy olyan világba repítsen, ahol minden fóbiád és rémálmod valóságos, ugyanakkor erőt ad... több»

#15

NA Cora Bora  (2024)

dráma | vígjáték

Cora úgy érzi, hogy a kapcsolata nem alakult túl jól. Hazamegy, hogy visszahódítsa barátnőjét, de rájön, hogy a szerelmi életénél sokkal több mindent kell megmenteni. több»

Way of the Warrior Kid
#16

családi

Egy önbizalomhiányos gyerek, akit terrorizálnak, megtanulja előhívni magából belső harcosát nagybátyja, egy elit tengerészgyalogos segítségével. több»

Rendező: McG

Szereplők: Chris Pratt

#17

dokumentum

A béke éles határán című dokumentumfilm az afgán kormány tárgyalócsoportjának egyetlen női tagját mutatja be. A csapat a béke felé vezető nehéz úton halad, és közös politikai... több»

Rendező: Roya Sadat

Sunny Dancer
#18

Ivy-t, a rákot túlélő tinédzsert a szülei arra kényszerítik, hogy részt vegyen a Children Run Free táborban, a fiatal rákbetegek nyári táborában. több»

Second Victims
#19

dráma

Egy képzett neurológus önbizalma megrendül, amikor egy rutinszerű eset tragédiába torkollik, ami a kórházon belüli hibáztatáshoz és bűntudathoz vezet. Ez arra kényszeríti, hogy... több»

Rendező: Zinnini Elkington

Szereplők: Özlem Saglanmak

#20

Karácsony este egy család összegyűlik, hogy talán az utolsó ünnepet töltsék őseik otthonában. Ahogy az éjszaka eltelik, és generációs feszültségek támadnak, az egyik tinédzser a... több»