Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#21

rövidfilm | vígjáték

A rövidfilm célja, hogy beszélgetésre ösztönözzön a film- és televíziós kultúránkban elmesélt történetekről az éghajlati és természeti válság idején. több»

#22

animáció

Mimi, a szorgalmas keverék kutya egy festményről egy múzeumba szökik, és összebarátkozik a sznob Harold kutyával. Együtt utaznak a műalkotások között, hogy megtalálják Mimi... több»

#24

horror | vígjáték

A Grimm testvérek klasszikusa alapján. Hamupipőke történetét mindenki ismeri, ám ezúttal a gonosz mostohája, Elvira szemszögéből ismerhetjük meg a történéseket, aki épp ugyanúgy... több»

Rendező: Emilie Blichfeldt

#27

75 Adagio  (2023)

akció | krimi | thriller

Egy fiatalember veszélyes illegális üzletekbe bonyolódik, miközben demenciával küzdő apját ápolja – a háttérben pedig egy hatalmas tűzvész pusztít Rómában. több»

#28

dokumentum

Netflix (2024.05.10.)

A dokumentumfilm két leopárdkölyköt követ, amint a csecsemőkortól a felnőttkorba vezető útjukat teszik meg. több»

#29

NA 2550  (2024)

dokumentum

Till Anilla élete legjelentősebb próbatételeként vállalkozott Európa leghosszabb összefüggő túraútvonalának, a 2550 kilométeres Kék Körnek a bejárására. Odüsszeiája során... több»

#30

NA The Strike  (2024)

dokumentum

Egy csapat kaliforniai srác, miután évtizedeket töltött magánzárkában, minden akadály ellenére harcba kezd a szabadsága visszaszerzéséért. több»

A herceg asszisztense
#31

romantikus

TV-ben (Izaura TV, csütörtök 01:33)

Lucy egy talpraesett, a lehetetlen feladatokat is megoldani képes személyi asszisztens, akinek a hivatása a mindene. Ám, amikor a legújabb munkaadója, Rupert herceg New Yorkba érkezik,... több»

Rejtőzködő vulkán: Kitörés a mélységből
#32

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

A Hunga Tonga-Hunga Ha'apai vulkán 60 millió tonna TNT erejével tört ki 2022. január 15-én; miért volt ennyire erőteljes a kitörés? több»

Rendező: Duncan Bulling

Vezúv elveszett tekercsei
#33

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

Felfedezzük a forradalmi tudományt, amelyre támaszkodva Brent Seales professzor megkísérli elolvasni a Herculaneumban talált ókori tekercseket, 2 000 éve ő lesz az első. több»

321
#34

NA 321  (2022)

játékfilm

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

Hét ember utazása egy ismeretlen hely felé, ahova már csak csomagok nélkül lehet megérkezni. A 321-es kocsi utasainak története. Polgár Péter vizsgafilmje a Színház- és... több»

Rendező: Péter Polgár

101. magyar népmese
#35

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

Portréfilm Mikulás Ferencről, a Kecskemétfilm Stúdió alapítójáról, aki évtizedek óta töretlen hittel vezeti az ország legrégebben működő rajzfilmstúdióját. 50 év alatt több,... több»

Rendező: Novák Tamás

Churchill elfeledett háborúja
#36

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

Churchill 1940 nyarán vette át a hatalmat és döntött a német, osztrák és olasz származású angol állampolgárok elfogása mellett, sok ártatlan volt közöttük, némelyikük zsidó... több»

#37

dokumentum

Dokumentumfilm, amely leleplezi a macskák körömvágása mögött álló milliárd dolláros iparágat, amely gyakorlat Ontario kivételével mindenhol tilos Kanadában. A film interjúk... több»

Rendező: Todd G. Bieber

#38

horror | thriller | vígjáték

A film 1965-ben játszódik New Yorkban, és a legendás horrorklasszikus, a Rosemary gyermeke előzményét meséli el, feltárva, mi történt a lakásban, mielőtt Rosemary beköltözött.... több»

Double Booked
#39

thriller

Egy önsegítő író és terhes felesége egy távoli faházba tervez kiruccanást, de már ott találnak egy másik párt. A hóvihar csapdába ejti őket, és egy rendszerhiba miatt egy... több»

#40

romantikus | vígjáték

Minnie és Quinn egy szilveszteri buliban hamar rájönnek, hogy van köztük valami közös – ugyanabban az évben, újév napján születtek, ugyanabban a londoni kórházban, egy perc... több»