Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#81

dokumentum | életrajzi | zenés

Disney+ (2024.05.24.)

A legendás zenekar ünneplése, amely forradalmasította a popzenét, és megteremtette azt a harmonikus hangzást, amely megtestesítette a kaliforniai álmot. több»

Nagymacskák
#82

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

A nagymacskák a Föld legádázabb négylábú ragadozói közé tartoznak – a villámsebes antilopoktól a kéttonnás elefántokon keresztül az emberig gyakorlatilag nincsen olyan... több»

#83

dráma | életrajzi | zenés

Sergiu Celibidache mesebeli utazása Moldáviából a Berlini Filharmonikusokig. A II. világháború és számtalan kihívás ellenére is töretlen odaadással és megalkuvást nem tűrve... több»

Under The Stars
#84

romantikus | vígjáték

Egy szenvedély nélküli kapcsolatban rekedt, küszködő romantikus regényíró inspirációt keresve Olaszországba utazik, és váratlanul rátalál álmai nőjére. több»

#85

dokumentum

Dokumentumfilm, ami nemcsak Ausztrália egyik legfontosabb rockzenekaráról szól, hanem egy olyan korszak szellemét is megragadja, amely átformálta kulturális és politikai életünket. A... több»

#86

családi | dráma

Elias érzelmeket táplál új szomszédja, Alexander iránt. Hamarosan rájön, hogy először lett szerelmes. több»

#87

dokumentum

Vanessa Hope rendezőnő példátlan hozzáféréssel vizsgálja meg Tsai Ing-wen, Tajvan első női elnöke megválasztását és hivatali idejét. több»

#88

dokumentum | rövidfilm | történelmi

Egy anya és lánya közötti megbonthatatlan kötelék ereje a holokauszt idején – az édesanyjától való szívszorító elválás, a francia ellenállás segítségével történő... több»

#89

dráma

Egy török és egy szaúdi család tagjai váratlan kihívással szembesülnek, amikor újszülöttjeiket véletlenül kicserélik, és így kénytelenek megbirkózni a felmerülő érzelmi és... több»

#90

krimi

Egy palesztin menekültet, aki Athénban a társadalom peremén él, és akit átver egy csempész, bosszúra készül. több»

Rendező: Mahdi Fleifel

#91

animáció

A tizenhárom éves Cleo élete megváltozik, amikor öccsét, Martint elragadja Mukira, egy bennszülött vadállat. Cleo egy varázslatos öregasszony segítségével elindul, hogy megtalálja a... több»

The Falling Sky
#92

dokumentum

Dokumentumfilm az őslakosok természethez fűződő mély kapcsolatáról és az erdőirtás elleni küzdelmükről, amely komoly veszélyt jelent életmódjukra és az általuk otthonnak... több»

#94

animáció | zenés

Elveszett magyar filmek
#97

dokumentum

1957-ben, amikor a magyar filmarchívum létrejött, már 56 év telt el az első magyar film, A táncz bemutatója óta. Több mint fél évszázad termését utólag kellett összegyűjteni. Ez... több»

He Bled Neon
#98

akció | thriller

Elidegenedett bátyja rejtélyes halála után Ethan Las Vegasba utazik a temetésre. A bűnözés sötét hálóját tárul fel előtte, így kénytelen szembenézni a múltjával, miközben a... több»

#99

dráma

A költőnő, Szapphó a tengerparton találkozik Britomartis nimfával. A mesék szerint Szapphó szívfájdalmában az óceánba ugrott, míg Britomartis egy férfi üldözése elől a vízbe... több»

#100

dráma | thriller

Egy tinédzser lányt könyörtelenül zaklatnak a világhálón, mire rájön, hogy a szörnyű üzenetek a saját anyjától származnak. több»