Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#2

dokumentum

Netflix (2024.05.22.)

Három egykori különleges katona - az amerikai hadsereg Rangerje, a brit különleges erők operátora és az amerikai haditengerészet Sealje - nyomában járhatjuk a világot, hogy... több»

Taylor Swift vs. Scooter Braun
#3

dokumentum

Viszály alakult ki Taylor Swift és Scooter Braun között, miután a zenei mogul 2019 júniusában egy üzlet keretében megvásárolta Taylor Swift első hat albumának jogait. több»

#4

akció | animáció | kaland

Egy frissen felfedezett ereklye felforgatja a Star Wars-univerzumot, felcserélve a hősök és a gonosztevők szerepét. Csak egy valaki állíthatja helyre a rendet a szétszakadt... több»

#5

dokumentum

Netflix (2024.05.15.)

Amikor az Ashley Madisont, a házasságtörő viszonyokat kereső emberek társkereső oldalát feltörik, felhasználók millióinak intim adatai kerülnek nyilvánosságra, ami házasságokat... több»

Kertészkedjünk Carol Kleinnal
#6

dokumentum

TV-ben (Spektrum Home, csütörtök 01:33)

Glebe Cottage-ban gyümölcsillat van a levegőben, Carol megmutatja, hogyan termeszthetjük kedvenc bogyós gyümölcseinket. Mint mindig, most sem csak az ehető növényekről lesz szó. több»

#7

dokumentum

1991 nyarán megszületett a Lollapalooza zenei fesztivál, ami a Jane's Addiction zenekar búcsúturnéjának indult. Az undergroundból emelkedett ki, hogy kulturális mozgalmat indítson el,... több»

Crutch
#8

vígjáték

Egy harlemi özvegyember üres fészekkel kapcsolatos terveit megzavarja, amikor Y generációs fia és szabad szellemű lánya visszaköltözik hozzá, és arra kényszerül, hogy új családi... több»

Szereplők: Tracy Morgan

#9

66 Féltucat  (2024)

vígjáték

HBO Max

Damián és Carolina szerelmi történetét meséli el. A férfi azonnal beleszeret, és a lányt leendő gyermekei anyjának képzeli el. több»

#10

dráma

Netflix (2024.05.29.)

Gloria végre boldog, miután nemet váltott és letelepedett, mígnem egy régi barátja ismét felbukkan egy aggasztó hírrel, és káoszba taszítja a világát. több»

Egyiptomi sírkamrák – Imhotep, a piramisépítő
#11

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

Zahi Hawass régész és csapata izgalmas kalandba vág, meg akarják találni Imhotep sírját, aki az ókori idők leghíresebb tudósa és Dzsószer fáraó lépcsőzetes piramisának... több»

Gyilkos történetek
#12

dokumentum | krimi

TV-ben (FEM3, csütörtök 01:33)

Ebben az angol dokumentumfilm-sorozatban a brit igazságszolgáltatás legnagyobb ügyeit ismerhetjük meg. Valódi gyilkossági eseteket göngyölíthetünk fel Dermot Murnaghan segítségével. több»

Deli Boys
#13

vígjáték

Egy elkényeztetett pakisztáni-amerikai testvérpár mindent elveszít, amikor kisbolttulajdonos apjuk hirtelen meghal. Kénytelenek számot vetni Baba titkos, bűnös életével. több»

Parti őrség SOS
#14

dokumentum

TV-ben (Viasat Explore, csütörtök 01:33)

A Királyi Tengerészeti és Partvédelmi Ügynökség embereit követjük - a helikopteres mentésektől a tengeri bűnügyek kivizsgálásáig - és megtudjuk, hogyan működnek az angol partokon. több»

Alfonzó szenvedélyei
#15

TV-ben (DUNA WORLD, csütörtök 01:33)

Hogy mik voltak Alfonzó szenvedélyei? Saját bevallása szerint az egyik a Rubik kocka a másik a billiárd. Az egyik leghíresebb magyar találmánnyal, illetve a zöldposztós asztalon azonban... több»

Poppa's House
#16

vígjáték

A boldogan elvált rádiósnak, Poppának a munkahelyén kihívást jelent egy új női műsorvezetőtárs, otthon pedig még mindig felnőtt fiát neveli, aki megpróbál szenvedélyének... több»

The Life and Murder of Nicole Brown Simpson
#17

dokumentum

Nicole Brown Simpson meggyilkolását és O. J. Simpson ártatlanságát évek óta vizsgálják. Most Nicole testvérei, Denise, Dominique és Tanya, valamint a legközelebbi barátai először... több»

Emily the Criminal
#18

krimi | thriller

Emily, akit adósságok terhelnek, és büntetett előélete miatt munkanélküli, lopott kártyákkal vásárol a sármos Youceftől. A könnyű pénz csábítja el, és egyre közelebb kerül a... több»

Rendező: John Patton Ford

Iris
#19

thriller

A gyökértelen zseni, Iris Nixon ellop egy rejtélyes kódot egy elbűvölő emberbaráttól, majd eltűnik. Feszült visszaszámlálás veszi kezdetét, miközben igyekszik megfejteni a kód... több»