Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#61

valóságshow

Netflix (2024.05.10.)

Egy hatos partnercsere vad vonzalmakat és könnyes árulásokat vált ki. A résztvevők eldöntik, kit szeretnek, és kit hagynak el ebben a szívszorító kísérletben. több»

#62

dráma

Netflix

Négy ellentmondásos nigériai Indiában találja meg identitását és az elfogadást, miközben a szerelem és az önfelfedezés útján szembenéznek félelmeikkel és vágyaikkal. több»

#63

dráma

Netflix

Az egykor egyedülálló szuperképességekkel megáldott család a modern kor problémái miatt elveszíti képességeit – mígnem egy titokzatos nő mindent megváltoztat. több»

Mar Afuera
#64

Álvaró, a 17 éves, jómódú családból származó fiú élete rossz irányba fordul, miután egy baleset következtében a fiatalkorúak börtönébe kerül. A film bemutatja a... több»

Szereplők: Gabriel Guevara

#65

dráma | kaland

A sorozat középpontjában az a három nő áll, akik Ulysses S. Grant tábornok szerint segítették az északiakat a polgárháború megnyerésében. több»

#67

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy elismert bemondó hirtelen elveszíti képességét, hogy önnkontrollt tanúsítson, és mindenről őszintén beszél. Ez felkeltette egy televíziós író figyelmét, aki meghívja őt a... több»

A csernobili katasztrófa nyomában
#68

dokumentum

Csernobil tragikus története az 1960-as években, a Hidegháború hevében kezdődik. A Szovjetunió atomenergiáról szőtt álma részeként épülő csernobili erőmű már a kezdetekkor tele... több»

Prejudice
#69

dráma

Liesl Wellington, az ügyvédnő ellenszenvvel szembesül, amikor kiderül, hogy szexmunkásként dolgozott. Kirekesztik, ezért céget alapít, amely a társadalom peremére szorult személyeket... több»

Szereplők: Emily VanCamp

Down Cemetery Road
#70

thriller

Sarah Tucker megszállottan keresi a robbanás után eltűnt szomszéd lányt. Zoë Boehm magánnyomozó segítségével egy összeesküvést fedeznek fel, amelyben a feltételezett halottak még... több»

Rendező: Natalie Bailey

Szereplők: Emma Thompson, Ruth Wilson

#72

romantikus | vígjáték

Netflix (2024.05.09.)

Miután átélte első szerelmének fájdalmát, amely árulással végződött, Leyla Taylan sikeres ügyvédnő lett – most pedig az ország egyik leghíresebb válási ügyén kezdett el... több»

NASA-találmányok
#73

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Az űrkutatás sokunk szemében egy misztikus, megközelíthetetlen világ, melyet az elzártsága és bonyolultsága miatt esélyünk sincs megérteni. Nos, a világ legnagyobb... több»

Rendező: Jonny Caplan

Self Modulation
#74

dráma | vígjáték

Ahmad szíriaiként illegálisan él Libanonban. Az élete megfeneklett, munkanélküli és depressziós. Minden megváltozik azonban, miután szemtanúja lesz egy férfi öngyilkosságának. Az... több»

Heroes: Eclipsed
#75

akció

A 2006 és 2010 között sugárzott nagysikerű sorozat, a Hősök rebootja. több»

#76

dráma | történelmi

Disney+ (2024.05.15.)

Egy 1960-as évekbeli történet két férfiról, büszkeségükről, kapzsiságukról és testvériségükről. több»

#78

dokumentum | sportfilm

Netflix (2024.05.08.)

Anglia drámai vereséget szenvedett büntetőkkel Olaszország ellen, és káosz alakult ki, amikor több ezer jegy nélküli szurkoló próbálta megrohamozni a Wembley Stadiont. több»

Moresnet
#79

dráma

Egy férfi halálos üzenetet kap, amely arra készteti, hogy megakadályozza a jövőbeli meggyilkolását, és megvédje a hozzá legközelebb állókat ugyanettől a sorstól. több»

#80

71 UFO Factory  (2024)

vígjáték

Az Ogarrio del Cobre romos bányavárosban még élő néhány idős ember turistákat akar vonzani, hogy kifizethessék adósságukat a kormány felé, amely azzal fenyeget, hogy megfosztja őket... több»